treći u superkombinaciji / Natko naslijedio Ivicu na postolju u Wengenu!

Image

Natko Zrnčić-Dim osvojio je treće mjesto u superkombinaciji u Wengenu u kojoj je najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić još u utrci slaloma 'zahaklao' vrata i time završio natjecanje.

17.1.2014.
15:19
VOYO logo

Ivica Kostelić dobio je nasljednika u Wengenu! Najbolji hrvatski skijaš je čak 12. puta stajao na postolju u slavnom švicarskom skijalištu, najviše od svih skijaša u povijesti, no ovoga puta to je pošlo za rukom Natku Zrnčiću-Dimu.

27-godišnji hrvatski skijaš je nakon slaloma za superkombinaciju u Wengenu, s vremenom 51.44 i zaostatkom od 1,50 sekunde za najbržim Francuzom Alexisom Pintauraultom (49.94), bio na trećem mjestu, a istu je poziciju zadržao i nakon spusta koji se ovoga puta iznimno vozio nakon slaloma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Natka plasirali su se samo pobjednik Ted Ligety, koji je sjajnom spustaškom vožnjom drugu poziciju iz slaloma pretvorio u pobjedu, te vodeći nakon slaloma Alex Pintaurault, koji je na kraju zaostao 22 stotinke za Amerikancem.

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije uspio završiti prvu vožnju slaloma. On je startao kao drugi i odmah je na gornjem dijelu staze "zahaklao" vrata čime je završio natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo