Senzacionalno pojačanje / Napadač Manchester Uniteda stigao u Dinamo!

Image

Angelo u Dinamo dolazi iz Manchester Uniteda nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Zaragozi, a prije toga je nekoliko mjeseci nosio dres Wigana s kojim je ostvario fantastičan uspjeh i osvojio FA kup.

11.8.2014.
17:22
VOYO logo

Senzacionalno pojačanje: Napadač Manchester Uniteda Angelo Henriquez nova devetka Modrih!

Dinamo je uoči utakmica protiv Petrolula kojima će Modri pokušati ući u Europsku ligu doveo pojačanje iz velikog Manchester Uniteda! Naime, na posudbu u redove hrvatskog prvaka dolazi 20-godišnji napadač Ángelo Henríquez, a Modri imaju mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam svojim dolaskom u Dinamo s kojim želim napraviti dobre stvari. Imam puno motiva i želim se dokazati, a vjerujem da ću se u Dinamu izboriti za priliku. Pred klubom su uskoro bitne utakmice u Europi i želim pomoći kako bi ušli u skupine Europske lige, a onda tamo napraviti pravi rezultat" rekao je nakon potpisa ugovora 20-godišnji čileanski napadač.

Angelo u Dinamo dolazi iz Manchester Uniteda nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u Zaragozi, a prije toga je nekoliko mjeseci nosio dres Wigana s kojim je ostvario fantastičan uspjeh i osvojio FA kup. Do svlačionice velikog Manchestera stigao je odličnim igrama u svom Universidad de Čileu gdje je zabio 15 golova, ali i fantastičnim nastupima u dresu mlade reprezentacije Čilea. Prijelaz u Manchester United bio je vrijedan oko 5 milijuna eura, a Angelo ima tri nastupa i dva pogotka u dresu A reprezentacije svoje zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da se radi o pravom pojačanju i napadaču koji će dodatno dignuti kvalitetu u toj fazi igre. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti njegov dolazak u Dinamo i to je velika stvar za nas, ali i naš nogomet. Ovakvim transferima se diže rejting našem klubu, cijeloj ligi te općenito hrvatskom nogometu", rekao je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Nakon što je Dinamo iz nogometne škole Barcelone doveo jednog od najboljih mladih igrača svijeta Dani Olma Modri nastavljaju s pojačanjima iz najboljih svjetskih klubova pa tako posljednje pojačanje dolazi iz najvećeg engleskog kluba posljednjih 20 godina te europskog giganta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo