odbojka na pijesku / Nakon što su hrvatske odbojkašice završile natjecanje, istim putem krenuli i odbojkaši

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon što su hrvatske odbojkašice završile natjecanje u skupini bez osvojenog seta, nažalost, istim su putem u četvrtak krenuli i odbojkaši

4.6.2015.
20:44
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon prva dva kola u mečevima po skupinama hrvatski predstavnici na turniru Svjetske serije u odbojci na pijesku, još uvijek nisu uspjeli osvojiti nijedan set, što dovoljno govori o kvaliteti natjecanja kojem je Poreč domaćin. 

Nakon što su hrvatske odbojkašice završile natjecanje u skupini bez osvojenog seta, nažalost, istim su putem u četvrtak krenuli i odbojkaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikša Dell'Orco i Ivan Đorđević startali su u skupini A porazom 0-2 (13-21, 10-21) od Brazilaca Alisona i Schmidta, a u večernjem dijelu programa s 2-0 (21-12, 21-13) su ih pobijedili i Kanađani Saxton i Schalk. Hrvatski odbojkaši će u petak igrati protiv Kanađanina Binstocka i Schachtera za osvajanje 3. mjesta koje vodi u nokaut fazu.

Filip Silić i Ivan Zeljković započeli su natjecanje u skupini H porazom 0-2 (13-21, 17-21) od Rusa Semjonova i Krasiljnikova. U drugom dvoboju su bolji od hrvatskih odbojkaša bili Turci Giginoglu i Gogtepe s 2-0 (21-17, 21-11). Silića i Zeljkovića u petak čeka posljednji meč u skupini, u kojem će za suparnike imati Brazilce Pedra Salgada i Evandra. Pobjednik tog dvoboja osvojit će treće mjesto i plasirati se u nokaut fazu koja će započeti u petak, kada ćemo saznati i imena polufinalistica u konkurenciji odbojkašica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo