zasluženo! / Nakon Rusije i slavlja diljem Hrvatske - odmor: Istražili smo gdje su i što rade Vatreni

Na društvenim mrežama i dalje oduševljavaju objavama - osobito Slavonac Domagoj Vida

20.7.2018.
19:20
VOYO logo

I dok su mnogi pomislili da se Vatreni nakon svega odmaraju  - vidjeli smo da neki još feštaju, a ni drugima nije do izolacije. Na društvenim mrežama i dalje oduševljavaju objavama - osobito Slavonac Domagoj Vida.

Zna Vedran Ćorluka uživati - ovako se liječi umor nakon ruske avanture i hrvatskih dočeka. No, neće se dugo odmarati jer ga već sutra čeka vjenčanje za koje se u Istri priprema u društvu svoje drage Franke Batelić. A nakon pretrčanih kilometara i kilometara, snage u nogama još ima i Ivan Perišić, koji sa suprugom Josipom također pohodi svadbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivan odmor provodi i naveći lola među reprezentativcima pa je tako, dosljedan sebi, Domagoj Vida posjetio svoje sumještane i pritom nahranio crne slavonske svinje. Odmor sa životinjama provode i Ivan Rakitić, Šime Vrsaljko...

I Ante Rebić koji je sa svojim francuskim buldogom Snoopyjem odradio pravi trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruske travnjake Dejan Lovren zamijenio je Jadranskim morem pa u Novalji uživa s obitelji.

"Bok ljudi, dojmovi se još nisu slegli, mislim da ni neće. Trenutno sam na odmoru, ajmo reći na zasluženom odmoru i ovim putem se svima vama želim zahvaliti na prekrasnoj podršci tokom cijele sezone, pogotovo tokom Svj. prvenstva. Mislim da je ovo bila sezona iz snova", poručio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na obali u Petrčanima odmaraju se i nerazdvojni Modrić i Kovačić koji se ni ondje ne mogu skriti od obožavatelja, a Andrej Kramarić godišnji odmor provodi u Dubrovniku u društvu djevojke. Iako im se životi polako vraćaju u normalu, svi i dalje objavljuju i fotografije i videa koje neće tako brzo zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike