TUDOROV RECEPT / 'Nakon pobjede nad Dinamom, nije se muha čula!'

'Sjećam se treninga nakon pobjede nad Dinamom, nije se muha čula, pa smo mi treneri stali i govorimo: 'Pogledaj ovo, dobilo se Dinama 2:0, a oni su u treningu stoposto'. To je jedan detalj koji dosta toga pokazuje o kakvim se momcima radi', nahvalio je trener Hajduka svoje igrače.

29.10.2013.
13:26
VOYO logo

Uoči utakmice osmine finala Hrvatskog kupa protiv Vinogradara, koja se na stadionu Mladina igra s početkom u 14 sati, Hajdukov trener Igor Tudor je pozvao na maksimalnu mobilizaciju. Dodao je kako će dvoboj biti prilika nekim igračima da se nametnu, no odmarat će tek nekoliko ključnih igrača - što zbog ozljeda, a što zbog umora.

Tudor je komentirao i silne pohvale koje ovih dana stižu na račun njegovog trenerskog rada, ali i cijele mlade momčadi koju vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom sportu, u svakom segmentu života, uvijek je lijepo kada te hvale. Ja osjećam da je to dio svih nas, to ne bi bilo moguće bez mojih suradnika koji žive svaku minutu, sekundu sa mnom, te igrača koji su sve to spremno prihvatili, koji su skromni i ponizni i jedan jedini trening nisu odradili u nekakvom polugasu. To im se vratilo", rekao je Tudor i sjetio se jednog detalja nakon derbija s Dinamom.

"Sjećam se treninga nakon pobjede nad Dinamom, nije se muha čula, pa smo mi treneli stali i govorimo: 'Pogledaj ovo, dobilo se Dinama 2:0, a oni su u treningu stoposto'. To je jedan detalj koji dosta toga pokazuje o kakvim se momcima radi", otkrio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer na treningu se išlo tako da smo rekli da ćemo danas trebati igračima dati regeneraciju. Ovo je jedna pozitivna priča, mislim da je momenat da su oni svjesni da smo dobri, ali su svjesni da su dobri zbog načina na koji igraju. To je dobitna priča, treba biti svjestan sebe, što ti donosi određeni način igranja i rada te tako pristupati svakoj utakmici", zaključio je popularni Tušo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo