Najpoznatije hrvatske sestre počinju odbrojavanje!

Hrvatske tekvondašice, blizanke Ana i Lucija Zaninović, obilježit će u srijedu u 14 sati 200 dana do otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

10.1.2012.
9:07
VOYO logo

Sestre Zaninović su osvajačice najprestižnijih odličja na prošlom Svjetskom prvenstvu u tekvondou, a Ana je proglašena za najbolju sportašicu 2011. godine po izboru Hrvatskog Olimpijskog odbora.

Suradnja Britanskog veleposlanstva i hrvatskih olimpijaca na promicanju Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu koje će se održati ove godine, nastavak je obilježavanja 200 dana do Igara započetog u ponedjeljak, 9. siječnja u Splitu i Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britansko veleposlanstvo želi popularizirati Olimpijske i Paraolimpijske igre u Londonu te će slične aktivnosti organizirati do početka Igara.

Svečanost otvaranja Olimpijskih igara u Londonu održat će se 27. srpnja na novoizgrađenom stadionu, koji će tijekom Igara imati 80.000 sjedećih mjesta, a nakon Igara njihov broj će biti smanjen na 25.000 mjesta u skladu s konceptom održivog nasljeđa za što se zauzima Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijski park u Londonu središnji je dio inicijative urbane regeneracije istočnog Londona koja je postavila visoke zelene standarde budućim Olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo