SANDRA PERKOVIĆ ZA RTL / 'Nadam se da sam pokazala koliko volim našu zemlju, evo donijela sam kući novo zlato'

Sandra Perković i jedriličari Tonči Stipanović, Šime Fantela i Igor Marenić stigli su u Hrvatsku. Na Plesu su ih dočekali zagrljaji i more čestitki, a naši olimpijci emocije nisu skrivali

20.8.2016.
18:49
VOYO logo

"Ja još nisam svjesna što sam napravila, ali recimo da su se slegli dojmovi", rekla je kraljica diska Sandra Perković našem reporteru. Međutim, u Riju nije bilo sve baš tako sjajno.  

"Ovakve kvalifikacije i finale koje su oni priuštili ženskom disku nije bilo nimalo humano. U večernjim kvalifikacijama kad je pala kiša i prolom oblaka i kad su nas na pola sata udaljili sa stadiona i bez probnog hica vratili u samo drugo bacanje, bilo je dosta teško. Nakon toga skupiti glavu, leći i odmoriti se i rano ujutro na prvi autobus prema stadionu nije bilo lako, ali ja se nadam da sam pokazala koliko volim našu zemlju, do zadnjeg atoma davala sam sve od sebe i evo donijela kući novo zlato", rekla je Sandra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otići na Olimpijske igre u atletici je velika stvar, ući u finale na Olimpijskim igrama je velika stvar, osvojiti medalju na Olimpijskim igrama je velika stvar, osvojiti zlato, a onda ga obraniti - mislim da ja za to nemam komentara", poručila je Sandra. 

Apsolutnu senzaciju na ovim Igrama napravila je naša druga atletičarka, Sara Kolak, za koju Sandra ima samo riječi hvale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja Saru znam dugi niz godina, ona je moje dijete, moja Zagorka, Riječanka, rođena je dan poslije mene pet godina kasnije. Ona je jako dobra, pozitivna i vesela osoba. Trud koji su ona, njen trener i obitelj su uložili - pustiti sa 16 godina dijete samo u Rijeku, nakon toga u Celje, operirati rame i vratiti se na ovaj način - stvarno veličanstveno. Svaki gram ove medalje je pošteno zaslužila", zaključila je Perković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo