što kažu građani? / Nacija uz izbornika: Hrvati složni u stavu da smo pokradeni protiv Njemačke, a u Tokio ne sumnjaju!

Image

Uoči utakmice naših rukometaša protiv Francuske, porazgovarali smo s našim građanima koji su nam otkrili što misle o dosadašnjem tijeku SP-a

23.1.2019.
16:27
VOYO logo

Nakon poraza 22-21 od Njemačke na posljednjoj utakmici, izbornik Lino Červar kao i sami navijači kritizirali su danski sudački dvojac Martina Gjedinga i Madsa Hansena. Pa iako su prošle godine proglašeni najboljim sudačkim parom, na utakmici u ponedjeljak odluka suca oštetila je Hrvatsku te joj spriječila ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva u rukometu.

Grešku je ubrzo priznao i sam Gjeding, a predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac najavio je žalbu zbog „izbrojanih 11 spornih situacija“ tijekom igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu Lino Červar nagovijestio je da se njegova 40 godina duga trenerska karijera bliži kraju. Pa dok jedni kritiziraju suce, a drugi pak za loš rezultat krive pogrešan sastav igrača, večeras nas u 18 sati čeka izazov protiv svjetskih prvaka Francuza.

No, izgubimo li protiv njih, pobijedi li Španjolska Njemačku, a Brazil Island i dalje imamo šanse sudjelovati u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svim spomenutim temama razgovarali smo i s našim građanima, a što oni kažu pogledajte u video prilogu!

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo