BOLNO PRIZNANJE / Na travnjaku obavio veliku nuždu

Legendarni engleski nogometaš Gary Lineker je priznao da mu se prije 20 godina na SP-u u Italiji dogodila velika neugodnost. Kaže kako je usred utakmice s Irskom nehotice na travnjaku obavio veliku nuždu.

1.12.2010.
15:59
VOYO logo

Bivši napadač engleske nogometne reprezentcije Gary Lineker je u intervjuu za BBC priznao kako je prije 20 godina nasred travnjaka obavio veliku nuždu.

Neugodna mu se situacija dogodila na utakmici protiv Irske na SP-u u Italiji 1990. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se dobro osjećao, bilo mi je loše i tijekom prvog poluvremena, ali sam to nekako izdržao. Međutim, u jednom sam trenutku pao na travnjak i olakšao se", priznao je Lineker.

"Imao sam sreće što je te večeri padala kiša", dodaje Lineker te naglašava kako mu nije svejedno što je priznao svoju veliku tajnu. "Kamere su me snimale i svi su mogli vidjeti da se nešto događa, ali nitko nije mogao znati o čemu je točno riječ".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se može vidjeti na snimci te utakmice, kojom je Engleska započela natjecanje, Lineker je s travnjaka nešto rekao svojim suigračima. Potom se počeo brisati. 

"Možete me vidjeti kako se brišem o travu kao pas. Bilo je to najstrašnije iskustvo u mom životu", kaže 50-godišnji nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Lineker olakšao na travnjaku, pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo