CHILDREN FIS / Na Sljeme su stigli mališani iz cijelog svijeta

"Svi živi koje sada vidite na Olimpijadi koji su bili do 14 ili do 16 godina su nastupali na Sljemenu to je jedan niz od 15 trka jakih na svijetu", tvrdi organizator Darivoj Repač.

18.2.2014.
19:12
VOYO logo

Najbolji iz svijeta skijanja, nekad - dok su bili mali,  briljirali su na utrkama baš poput one koja se upravo održava na zagrebačkom Sljemenu. Children FIS, jedno je od najvažnijih natjecanja, na koje su stigli natjecatelji iz cijelog svijeta.

"Svi živi koje sada vidite na Olimpijadi koji su bili do 14 ili do 16 godina su nastupali na Sljemenu to je jedan niz od 15 trka jakih na svijetu", tvrdi organizator DarivojRepač.

I zato na Zagreb FIS dolaze samo najbolji u svojim zemljama. A hrvatski skijaši uvijek su jedni od vodećih.

"Mi kao Hrvati imamo odličnu prvu i drugu ekipu lani smo pobijedili uvjerljivo", dodaje Repač.

"Na međunarodnim tekmama sam imao dobre rezultate zato očekujem i ove godine da nešto napravim. Teren mi se čini okej, malo nekakva magla, očekujem rezultat u prvih pet", kazao je SamuelKolega.

To neće biti lako jer na Sljeme je došlo čak 175-ero skijaša i skijašica iz 26 zemalja. A među njima su bili i predstavnici skijaško egzotičnih zemalja poput Argentine, Čilea i Libanona.

Iako se hrvatski skijaši redovito pripremaju baš u Argentini ove cure za Ivicu i Janicu nisu nikad čule. Možda čuju već sutra ako Ivica bude imao dobar rezultat u veleslalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo