ZASTRAŠUJUĆE: / Bivši srpski MMA borac izboden u Americi! Dobio deset uboda nožem

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivši srpski MMA borac Saša Perkić izboden je u Americi tijekom pokušaja dvojice razbojnika da mu ukradu automobil.

19.1.2017.
21:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ovaj napad dogodio se u rani jutarnjim satima New Berlinu u američkoj saveznoj državi Wisconsin. Saša Perkić sve je ispričao za WISN 12 News još u trenutku kad se vidjela krv na autu.

"Bilo je instiktivno, osjetio sam se ugroženim. Nikad ne bih niti pomislio da će mi se to dogoditi u New Berlinu", počeo je svoju priču Saša Perkić koji je davao intervju u majici srpske žandarmerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DVOJICA MLADIĆA PRETUČENA DO SMRTI DRVENIM PALICAMA: Ubijen vođa navijača Gidra

Uhvatio sam ga za rame, bacio na tlo i počeo ga udarati

"Vidio sam razbojnika kod vrata. Uhvatio sam ga za rame, bacio na tlo i počeo ga udarati", opisuje situaciju Perkić. U tom trenutku na leđa mu skače drugi razbojnik.

"Prvo sam mislio da me je udario u predjelu bubrega. Međutim, kad je krenuo u predjelo vrata i ramena, vidio sam oštricu. I tad sam osjetio ubod. Ne bih stao udarati ovog prvog da nisam dobio ubode. Rekao sam 'ok, mogu podnijeti udarce'. Ali to je bio nož", kazao je Perkić koji je u sukobu zadobio čak deset uboda u ramena i leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao sam sreće što nisu oštećeni bitniji organi

"Dobro je. Ono što te ne ubije, ojača te. Tako da ću prihvatiti ovu situaciju. Još sam tu, još dišem, živ sam. I imam još uvijek svoj auto. No, imao sam sreće što nisu oštećeni bitniji organi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pljačkaši su se zatim vratili u kombi i pobijegli. Perkiću je u bolnici ukazana pomoć, poslije čega je pušten na kućno liječenje. Policija i dalje traga za napadačima. Prema opisu, riječ je o dvojici Afroamerikanaca starosti oko 20 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo