Pravda za Vedrana / Zabranjeno pušenje objavilo pjesmu posvećenu ubijenom navijaču Sarajeva: Izazvala je već stotine komentara

Image
Foto: Screenshot YouTube

Vedran Puljić je bio navijač Sarajeva koji je ubijen hitcem iz pištolja tijekom nereda u Širokom Brijegu no 13 godina kasnije još uvijek nije razjašnjeno tko je pucao tako da za njegovu smrt nitko nije odgovarao. Zabranjeno pušenje mu je posvetilo pjesmu Pravda za Vedrana na novom albumu Karamba

5.6.2022.
17:30
Screenshot YouTube
VOYO logo

Popularni sarajevski bend Zabranjeno pušenje predstavila je novi album pod nazivom Karamba, a jedna od pjesama koja je privukla najviše pažnje je Pravda za Vedrana.

Pjesma je to koja govori o navijaču FK Sarajeva Vedranu Puljiću koji je ubijen u Širokom Brijegu tijekom nereda pred utakmicu Sarajeva i Širokog Brijega prije 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 4. listopada 2009 je 24-godišnji Vedran Puljić ubijen hitcem iz pištolja no 13 godina kasnije još uvijek nije razjašnjeno tko je pucao tako da za njegovu smrt nitko nije odgovarao. Stotine komentara se tijekom prva dva dana skupilo ispod ove pjesme na YouTubeu no u njima se najmanje raspravlja o samoj pjesmi. Većinu komentatora i dalje okupira pitanje odgovornosti za smrt ovog mladića koja nikad nije utvrđena.

Karamba! je 12. studijski album sarajevske grupe Zabranjeno pušenje koja je tijekom višedesetljetne karijere često u svojim pjesmama obrađivala socijalne teme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo