Play ponuda

NESTAŠNI VATRENI: / Vruća starleta otkrila zločeste namjere Kovačića i Perišića

Image
Foto: Jelena Krunić: Facebook
13.11.2015.
18:19
Jelena Krunić: Facebook
Play ponuda

i noć s ponedjeljka na utorak proveli u beogradskoj kafani ‘Stara pesma’, gdje su do ranih jutarnjih sati uživali u narodnjačkim klasicima, naručivali pjesme, slikali se s gostima kafane i lijepim djevojkama.

Image
DAJTE JEDNU NA UVCE: /

Vatreni tulumarili na narodnjacima u Beogradu do ranih jutarnjih sati

Image
DAJTE JEDNU NA UVCE: /

Vatreni tulumarili na narodnjacima u Beogradu do ranih jutarnjih sati

Navodi se kako se Kovačić i Perišić nisu opijali nego samo pili sokove, a očevici govore kako su samo jednom nazdravili rakijom. Naravno, Vatreni nisu propustili priliku za naručivanje pjesama i čašćenje gostiju, a palo je i bezbroj selfija. Znači, bili su i više nego pristojni. Zanimljivo, ali uz hitovi Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i ŠabanaVatreni dvojac zaintrigirala je i jedna lokalna seks bomba.

Jelena jedva dočekala

Riječ je o istetoviranoj natjecateljici Farme Jeleni Krunić. Naravno, kako to već obično biva, mediji su krenuli u potragu za plesačicom iz Čačka i brzo su je našli. Jer, njoj nije bilo teško otkriti kakve su namjere imali Kovačić i Perišić.

"Njih dvojica su zaista super momci i htjeli su me napiti, ali bezuspješno. Ipak sam ja u dobroj kondiciji. Donosili su mi šampanjac pa su poslije probalili i rakiju od maline. Meni su donijeli brdo rakija, a i sami su ih probali, ali samo su srknuli zbog radoznalosti. Nisu htjeli više, pošto ih ipak čekaju profesionalne obaveze u klubovima. No, oni su bili jako veseli i bez alkohola. Zaista veseli i dobri momci", rekla je Jelena za espreso.rs.

Play ponuda
Play ponuda