VRUĆA VODITELJICA UKRALA ŠOU: / Talijanka koja je bila umiješana u seks skandal otkrila za koga navija

Image
Foto: Instagram: Diletta Leotta

Zgodna voditeljica Sky Sporta Diletta Leotta (26) je na prvoj večeri popularnog festivala Sanremo otkrila za koga navija.

9.2.2017.
17:39
Instagram: Diletta Leotta
VOYO logo

Naime, Leotta je, nakon što je Catania pobijedila Materu s 2:0 u odgođenoj utakmici skupine C Lege Pro, uzviknula "Forza Catania" na pozornici pred očima sviju, izvještava talijanski Goal.com. Tako je Leotta javno pokazala ljubav prema Cataniji i ukrala šou onima koji su trebali biti glavne zvijezde prvog dana Sanrema.

SEKS SKANDAL: Seksi novinarka konačno progovorila o svojim golim fotkama koje su procurile na internetu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Diletta Leotta (26) je prije nekoliko je mjeseci doživjela neugodnost kada joj je hakiran mobitel, a njezine gole fotografije procurile su na internetu. Diletta tvrdi da joj je netko namjerno hakirao iCloud račun i objavio fotografije koje su bile dio njezine privatne arhive. Novinarka također tvrdi da nisu sve fotografije i snimke autentične.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privatne fotografije brzo su se proširile internetom, društvenim mrežama i sobama za chat što je teško palo 26-godišnjoj Talijanki. Leotta je novinarka koja u svojoj karijeri nema niti jednu mrlju i koja svoj posao obavlja predano i profesionalno. Lijepa voditeljica prijavila je slučaj policiji, a ovo nedjelo koje je za svaku osudu naišlo je na zgražanje talijanske javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo