POGINUO VOJNIK I NOGOMETAŠ POŽEGE: / Otkiveni stravični detalji nesreće, Audi ga desetak metara vozio na haubi...

Image
Foto: Sportalo.hr

Poginuo je na hodočašću biciklima u Međugorje

14.9.2019.
11:02
Sportalo.hr
VOYO logo

Tragedija je pogodila Slavoniju i čitavu Hrvatsku. Sinoć oko 21.15 sati u stravičnoj prometnoj nesreći život je izgubio Ivica Zeba nogometaš Požege, javlja sportalo.hr.

Audi slavonskobrodskih registracija udario ga je na biciklu

U petak navečer muškarac je automobilom Audi slavonskobrodskih registracija udario Ivicu Zebu na biciklu dok je preticao automobil ispred sebe. Nosio ga je desetak metara prije nego je pao na kolnik, a automobil je, zatim, sletio s ceste udarivši u drugi parkirani automobil i ogradu. Ivičina supruga uspjela je izbjeći sudar, no Zeba se nije uspio izvući i poginuo je na mjestu nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zeba bio je djelatnik Hrvatske vojske, odnedavno s činom skupnika, premješten u požešku vojarnu gdje je zajedno sa suprugom Martinom kovao mnoge planove. Kako one obiteljske tako i profesionalne ali i sportske.

Rođen praktično u bijegu od ratnog vihora koji je zadesio Bosansku Posavinu

Rođen je 2. ožujka 1992. godine praktično u bijegu od ratnog vihora koji je zadesio Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake. Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta

Nakon Slavena karijeru je nastavio u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta se nošen ambicijom igranja u višem rangu odlučio za Nogometni klub Požega u kojem je protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta. Cijela situacija još je tragičnija jer je to drugi igrač NK Slavena koji je poginuo u samo nekoliko godina. Tomislav Ševedija je, kao i Ivica Zeba, išao na hodočašće biciklima kada je smrtno stradao.

Svi koji su igrali s njim i protiv njega znaju koliko je bio predan, borben, nikada nije štedio ni sebe ni suigrače ni protivnike, ostavljao je sve na terenu. Nakon samo nekoliko treninga u NK Požega trener Krunoslav Podoljak ga je prokomentirao rečenicom “Pravi igrač i još bolji čovjek", stiče sportalo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo