[VIDEO] SPRIJEČENA KATASTROFA U PORTUGALU: / Navijači Sportinga zapalili svoju tribinu, spašavali ih vatrogasci

Image
Foto: Screenshot

Malo je nedostajalo da se dogodi prava tragedija

13.1.2019.
10:53
Screenshot
VOYO logo

Veliki derbi jučer je odigran u Portugalu između Sportinga i Porta, ali nažalost navijači nisu vidjeli golove. Sporting i Porto odigrali su meč bez golova što se dugo nije dogodio, no uzbuđenja nije nedostajalo bez obzira na to.

To se prvenstveno odnosi na domaće navijače koji su priredili spektakularnu atmosferu na tribinama. Ipak, dio navijača Sportinga se previše zanio i sami su zapalili svoju tribinu. Na svu sreću vatrogasci su ekspresno reagirali i ugasili požar, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci spasili stvar

Do požara je došlo kada je jedan od navijača bacio baklju na stolicu koju je ubrzo zahvatio plamen koji se počeo širiti. No, vatrogasci su odmah reagirali i spriječili katastrofu u kojoj je vrlo lako moglo doći do ozbiljnih posljedica za ljude na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi puta da atmosfera na tribinama u Portugalu prijeđe granicu do koje se smije ići kako drugi ne bi bili ugroženi, ali srećom, revni vatrogasci još jednom su izašli kao pobjednici iz dvoboja s vatrom i nerazumnim ponašanjem navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo