[VIDEO] PROCURILA ZADNJA MARADONINA SNIMKA PRIJE SMRTI: / Ono što je rekao pomalo je zastrašujuće

Image
Foto: Profimedia

Ne bi tu ništa bilo čudno da pred koji dan nije procurila snimka razgovora Luquea sa psihijatricom Augustinom Cosachovom

3.2.2021.
12:50
Profimedia
VOYO logo

Kraj prošle godine obilježila je i smrt velikog Diega Maradone. Mali zeleni napustio je svijet u prilično nerazriješenim okolnostima u 61. godini života. Maradona je, prema prvim navodima, preminuo od plućnog edema i srčanog udara, ali Argentinci nisu prepustili stvari slučaju i ubrzo je pokrenuta detaljna istraga oko smrti slavnog nogometaša.

Stigle su nakon toga optužbe na račun njegova liječnika Leopolda Luquea, kao i medicinskog tima koji se skrbio o njemu jer Maradona je pušten na kućno liječenje nedugo nakon što je imao tešku operaciju hematoma na mozgu. I da nešto doista nije bilo kako treba vidjelo se sada kada je argentinska televizija Telefe objavila rezultate obdukcije. Kako navode, u krvi nisu pronađeni tragovi droge i alkohola, ali zato tvrde kako Diego nije preminuo mirnom i bezbolnom smrću kako se tvrdilo već da je umirao u teškoj agoniji između šest i osam sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvene mreže procurila je Maradonina snimka za koju se vjeruje da je jedna od posljednjih, ako ne i posljednja koju je u životu snimio. Na njoj se obraća svom liječniku Luqueu koji se smatra ponajvećim krivcem jer ga se nije na pravi način liječilo. Maradona je, očito, mislio da će s njim biti sve u redu.

"Malo sam rasječen, ali sve je u redu. Znaš da ne volim previše intimne trenutke, ali u društvu dobrih ljudi izlazim iz svog oklopa. Šaljem ti poljubac Luque. Leopoldo Jacinto Luque", govori Maradona u tom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POJAVILA SE ŠOKANTNA SNIMKA MARADONINIH LIJEČNIKA: /

Ovo baca drugačiju sjenu na okolnosti njegove smrti: 'Nemamo pojma što je učinio'

Image
POJAVILA SE ŠOKANTNA SNIMKA MARADONINIH LIJEČNIKA: /

Ovo baca drugačiju sjenu na okolnosti njegove smrti: 'Nemamo pojma što je učinio'

Procurio i razgovor liječnika

Ne bi tu ništa bilo čudno da pred koji dan nije procurila snimka razgovora Luquea sa psihijatricom Augustinom Cosachovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam na autocesti. Čini se da je mrtav? Kladim se da je mrtav. Znaš onu ulicu kojom stalno idemo, idi njome do Italije i doći ćeš do Santa Maríe de Tigre", čuje se Luqueov glas.

"Čini se da je imao srčani udar i da debeli odlazi kvragu. Nemamo pojma što je dovraga učinio, na putu sam, dolazim", nastavlja Luque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agustina Coachova slala je pak Luqueu poruke.

"U ovom trenutku je s timom u hitnoj, oživljavaju ga, ali nemaju velike šanse. Hitna je zakasnila deset ili petnaest minuta", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ušli smo u sobu, a Diego je bio hladan, jako hladan. Pokušali smo ga oživjeti i podići mu temperaturu, ali nismo uspjeli. Napustio sam sobu, ništa mi ne govore pa sam otišao. To je to. Augustina, to je ono što smo morali učiniti. Obitelj je bila svjesna svega, razgovarali smo", odgovorio je Maradonin liječnik na snimci koja je objavljena.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo