JUNAK CHICAGA / VIDEO Huligan terorizirao sve oko sebe, a onda ga Bosanska zvijer savila poput pereca: Snimka postala viralna

Image

Ljude je oduševila činjenica da iako je napadača osposobio i doveo u bezizlaznu poziciju nije se iživljavao na njemu te je pokazao veliku dozu humanosti prilikom tog svog poteza

4.7.2022.
17:09
VOYO logo

Idriz Redžović je do prije par dana bio široj javnosti relativno nepoznat trener jiu jitsua u Chicagu no jedan događaj ga je pretvorio makar na kratko u zvijezdu i omiljenog lika u SAD-u.

Naime, ovaj otac petero djece tijekom kupovine namirnica svjedočio je nemilim scenama koje je uzrokovao bahati mladić koji je terorizirao sve oko sebe. Amerikanac je prvo gnjavio djevojke na parkiralištu, a potom je ušao u trgovinu i pokušao udariti zaposlenika na što je vješto reagirao jiu jitsu majstor BH korijena. Redžović ga je prvo oborio i odvojio od nesretnog zaposlenika, a potom ga je onesposobio gotovo mu zavezavši ruke u čvor te ga je tako držao do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam ga da je udario zaposlenog u glavu, skočio sam, zgrabio ga kao na treningu ovdje, spustio ga, spljoštio ga kao palačinku i onda sam ga svezao kao perec u poziciju ‘Gift Wrap’ ili ‘Twisting Arm Control", izjavio je trener bosanskih korijena.
Upalio je Redžović i live te nasilnika pridržao gotovo dvadeset minuta dok se 'plavci' nisu pojavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne puštam te, maltretirao si te djevojke i onda si zamahnuo na tog radnika", čuje se kako Redžović govori huliganu.

Ljude je oduševila činjenica da iako je napadača osposobio i doveo u bezizlaznu poziciju nije se iživljavao na njemu te je pokazao veliku dozu humanosti prilikom tog svog poteza. Sve to zajedno donijelo je slavu Redžoviću, koji kaže da je rođen u bosanskim planinama, a odrastao na ulicama Chicaga, makar na jedan dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo