VELIKAN DO VELIKANA: / Osvanula fotografija dviju hrvatskih legendi koja je osvojila internet i postala hit

Image
Foto: Screenshot: Facebook
Image
Foto: Screenshot: Facebook

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija s Lukom Modrićem i Stojkom Vrankovićem u glavnim ulogama, a sama fotografija postala je pravi hit na Facebooku i skupila tisuće lajkova.

18.7.2016.
12:46
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić trenutačno se odmara od naporne sezone u kojoj je osvojio naslov prvaka Europe s Real Madridom i došao do osmine finala Eura sa svojom Hrvatskom. Tako se maestro igre Kraljeva našao u jednom zadarskom restoranu u kojem se susreo s legendarnim hrvatskim košarkašem Stojkom Vrankovićem.

Trenutak je ovjekovječen fotografijom kojom se restoran i pohvalio na Facebooku, a ubrzo je 'osvojila' internet. Naime, pozirajući na fotografiji se itekako vidi razlika u visini. Vranković je visok 218, a hrvatski nogometni čarobnjak svega 174 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REALOV REKORDER O HRVATSKOM VEZNJAKU: ‘Skidam kapu za ono što radi Luka Modrić’

Luka pokraj Stojka izgleda kao patuljak, a upravo u tome leži simpatičnost ove fotke. Kako bilo, riječ je o legendarnim hrvatskim sportašima koji su svojim igrama i predanošću hrvatskom dresu, svaki u svoje vrijeme i u svojem sportu, mnogo dali u promociji "Lijepe naše". Jednostavno, morate im se pokloniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo