URNEBESNO: / Pogledajte kakvu je spačku Cro Cop pripremio svojoj ekipi

Image
Foto: Screenshot

S Mirkom Filipovićem i njegovom ekipom očito nikad nije dosadno. Svjedoči o tome i spačka koju je hrvatski majstor borilačkih vještina napravio u srijedu svojim dečkima.

15.10.2015.
12:29
Screenshot
VOYO logo

Filipović je na Faceeboku objavio video u kojem se požalio da mu članovi njegove ekipe redovito potroše gel za tuširanje koji si kupi. Nakon Mirkove podvale, vjerujemo da im to više neće padati na pamet.

"Pljas, nema ničega"

"Moram se požaliti na ponašanje svoje ekipe. Sto puta sam ponavljao, ali me nitko živ ne sluša. Radi se o tome da već godinama kupujem gelove za tuširanje. Kupim si pet novih gelova, dođem se tuširati, pljas, nema ničega... Isperem se samo vodom. Nakon tri, četiri dana, opet isto. Kažem dečkima, kupite si svatko svoj, ali njima je to smiješno", objasnio je Cro Cop u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi ih naučio pameti, Mirko je uz pomoć svoga 'partnera u zločinu' gel za tuširanje pomiješao s uljem iz motora! Iako je mislio da se 'žrtve' neće javiti, u komentaru ispod videa se oglasio Aleksandar Rakas, jedan od članova Filipovićeve ekipe.

"Skoro sam postao žrtva"

"Pošto sam prvi išao pod tuš, skoro sam postao prva žrtva. Sva sreća pa sam na vrijeme vidio, inače bih ostao bez kose hahaha", napisao je Rakas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su prošli ostali, još uvijek ne znamo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo