POLICIJA IZNIJELA NOVE DETALJE MAKLJAŽE BOYSA I GROBARA: / 'Poznajemo identitet još nekolicine navijača, brzo smo spriječili eskalaciju'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

'U sukobu je ozlijeđeno sedam sudionika tučnjave '

19.6.2020.
12:33
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Poznati su neki novi detalji navijačkog sukoba Bad Blue Boysa i Grobara. Naime, prema informacijama koje dolaze s društvenih mreža, odnosno navijačkih komunikacijskih platformi koja prate navijačka zbivanja u Hrvatskoj i regiji, te pisanja hrvatskih medija glede događanja u "Gradu heroju", navijači Partizana verbalno su napali jednog navijača Dinama koji je u tom trenutku bio sa suprugom i djetetom.

Image
KAOS U VUKOVARU: /

Potukli se Bad Blue Boysi i Grobari usred bijela dana, policija privela 20-ak osoba

Image
KAOS U VUKOVARU: /

Potukli se Bad Blue Boysi i Grobari usred bijela dana, policija privela 20-ak osoba

Boysi iz Vukovara reagirali na napad na njihovog člana?

Nakon toga, Bad Blue Boysi su odlučili reagirati i došlo je do navijačkog sukoba u kojem je ozlijeđeno 7 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarsko-srijemska policija u petak je objavila priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U blizini ugostiteljskog objekta u ulici Vijenac Kneza Branimira u Vukovaru, 18. lipnja 2020. godine oko 19 sati sukobilo se više pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina BBB i Grobari.

Prema podrobnije prikupljenim saznanjima sukobilo se oko 20 pripadnika neformalnih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i u prostorije Policijske postaje Vukovar privela 18 osoba životne dobi od 18 do 46 godina, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122. Kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja'

Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje. U sukobu je ozlijeđeno sedam sudionika tučnjave kojima je liječnička pomoć pružena u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar.

Policijski službenici su brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju sukoba jer su u posljednjem periodu s većim brojem pripadnika policije preventivno opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja navijačkih skupina motiviranih suprotnim opredjeljenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo