TORCIDA ŽESTOKO UDARILA PO ŠTIMCU I BUJANCU: / 'Obranit ćemo spomen na naše prijatelje! Gori ste od najgorih četnika!'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Hajdukova navijačka udruga poslala je jasnu poruku Igoru Štimcu

8.12.2018.
11:07
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Torcida je sinoć, nakon njegovog gostovanja u Bujici, zaprijetila Igoru Štimcu da više nije dobrodošao južnije od Svetog Roka. Uz objavu na svom službenom kanalu, navijači Hajduka postavili su fotografiju transparenta na kojem piše: "Hajduk živi vječno, a vi dok vas mi ne uhvatimo".

Štimac je sinoć gostovao u kod osuđenog dilera Velimira Bujanca. Spomenuti voditelj nazvao je nekadašnjeg lidera Torcide, pokojnog Žana Ojdanića - Jovanom Ojdanićem i time isprovocirao navijače Hajduka i branitelje s kojima je Žan sudjelovao u obrani Hrvatske tijekom rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni su na sve

Žestoka reakcija odmah je stigla iz Udruge Naš Hajduk, koju Štimac redovito optužuje da silovanjem zakona izvlači novac iz kluba. Članovi Našeg Hajduka, koji imaju dio vlasništva u klubu, Štimcu su poručili da je gori od najgoreg četnika, istaknuvši kako će na svaki mogući način obraniti spomen na svoje prijatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika'', poručili su iz Našeg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo