Što se događa sa Šimom i Mateom? Zapitali su se to bojni fanovi nakon što su s Instagrama desnog reprezentativnog beka, Šime Vrsaljka nestale fotografije na kojima se nalazi sa suprugom Mateom.

Odmah su se pojavila glasine da im je brak u krizi, no za sada su to samo nagađanja. Par se, inače, upoznao u srednjoj školi, a vjenčali su se 2017. godine. Sina Brunu dobili su u lipnju 2018., malo prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, s kojeg se Vrsaljko vratio kao viceprvak svijeta.

Nema straha

Branič Vatrenih trenutačno se nalazi na pripremama s reprezentacijom za predstojeće Europsko prvenstvo.

"Strah? Nema straha. Ne znam zašto ljudi konstantno pričaju o nekom strahu. Ja nemam straha od ničega. Strah je nešto što vas može samo limitirati i može situaciju koja nije trenutno dobra napraviti još gorom nego što jeste. Ja nemam nikakav strah. Tu nas je preko 20 igrača i ako budem igrao jednu utakmicu igrat ću je 600 na sat. Budem li igrao pet, opet ću dati svoj maksimum, kao i uvijek. Ako ne budem mogao očekujem od onoga tko uđe da zgazi. Svi smo tu da se podredimo hrvatskoj reprezentaciji. Nema hoćemo li moći ili nećemo; moći ćemo svi, i sve ćemo napraviti za hrvatsku reprezentaciju", poručio je Vrsaljko prije nekoliko dana u razgovoru za službenu stranicu HNS-a.