ŠOK U OBITELJI MESSI: / Policija mu privela starijeg brata nakon što je pronađen pištolj na njegovom gliseru punom krvi

Image
Foto: AFP
2.12.2017.
12:37
AFP
VOYO logo

Do uhićenja je došlo u bolnici u Rosariju gdje se problematični Messi oporavlja od loma vilice i drugih ozljeda koje je zadobio, njegova je tvrdnja, u nesreći na gliseru. Navodno je do puknuća čeljusti i frakture nosa došlo nakon što se gliserom zabio u pješčani sprud rijeke po kojoj je glisirao.

Istražujući događaj policija je pronašla neregistrirani pištolj s, prema izjavi tužitelja po čijem je nalogu uhićen, 'nebrojenim tragovima krvi'. Prijeti mu šestomjesečna zatvorska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matias Messi policiji je dobro poznato ime. Već je ranije više puta prijavljivan i zadržavan u pritvoru zbog posjedovanja pištolja, poznat je i po tučnjavi s predstavnicima reda i mira, ali i po teškoj prometnoj nesreći s kamionom u kojoj je prošao sa samo lakšim ozljedama.

Obitelj Messi odbacila je navode prema kojima je 35-godišnji Matias ovaj put bio u posjedu vatrenog oružja što je u suprotnosti s tvrdnjama tamošnjih vlasti koje kažu da je vatreno oružje pronađeno na brodu na 'transparentan i legitiman način', a ne ondje podmetnuto. Pištolj je sadržavao šest metaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo