SNIMLJEN ISPAD ENGLESKE ZVIJEZDE U HOTELU: / Zna se što ga je naljutilo u ranim jutarnjim satima nakon pobjede protiv Vatrenih

Image
Foto: Screenshot

Hotel iz kojeg stiže snimka ima pet zvjezdica

21.11.2018.
12:31
Screenshot
VOYO logo

Zvijezda Tottenhama i engleske nogometne reprezentacije Dele Alli snimljena je u ranim jutarnjim satima ponedjeljka u trenucima koje je autor snimke nazvao sramoćenjem. Alli je bio u društvu Rossa Barkleyja kad je oko 5 sati stigao do recepcije hotela u kojem je odsjeo tražeći da mu se omogući prelazak u penthouse.

Naslonjen na recepciju Alli je, navodi The Sun, podizao svoj glas spominjući iznos od 14,000 funti (više od 115,000 kuna) te pitao osoblje smatra li da će on nastaviti trpiti takva s*anja i što će napraviti za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barkley je stajao mirno pored njega.

'Aspolutno sramotno'

Sve je snimio gost hotela kojeg se može čuti kako komentira ponašanje dvojice koji bi trebali biti uzor govoreći da je ono 'aspolutno sramotno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena noćenja u sobi hotela u kojem se sve dogodilo iznosi 350 funti (oko 3000 kuna). Allijeva želja bio je penthouse u koji bi pozvao više osoba, očito se ne želivši zadržati na dvije koliko ih smije u sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo dogodilo se dan nakon što je Engleska svladala Hrvatsku 2-1 u utakmici Lige nacija igranoj na Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo