ŠMRKAO JE KOKAIN, A SAD JE OTIŠAO KORAK DALJE: / Skandalozni boksač šokirao sve putem društvenih mreža

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Bivši svjetski boksački prvak Tyson Fury vinovnik je homofobnog ispada na društvenim mrežama.

1.12.2016.
9:04
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Naime, nakon što je David Haye kreirao skandal na presici uoči meča protiv Tonyja Bellewa koji je na rasporedu 4. ožujka sljedeće godine u londonskoj O2 Areni, a na kojoj je udario svog protivnika, Fury se javio putem Twittera i nazvao Davida Hayea "David Gay" i latentnim homoseksualcem.

SKANDAL NA PRESICI: Bivši svjetski prvak munjevitim udarcem srušio suparnika

Furyja ništa ne dira

Njegov homofobni ispad odjeknuo je u medijima i šokirao boksački svijet. Jer, takve stvari nisu dozvoljene i prihvatljive nigdje, ali skandaloznog boksača koji je bio pozitivan na kokain zbog čega ima boksačku pauzu, to očito ne zanima niti dira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kako britanski tabloid The Sun javlja, ovo nije prvi puta da Fury ima homofobne ispade putem društvenih mreža. Prije ovog, Fury je imao neprihvatljive komentare o pedofiliji i abortusima.

'Tri stvari se trebaju spojiti prije dolaska vraga kući'

"Tri stvari se trebaju spojiti prije dolaska vraga kući. Jedna od njih je legalizacija homoseksualnih brakova u našoj zemlji, legalizacija abortusa i zadnja je pedofilija. Tko bi u 50-etim i 60-etim godinama prošlog stoljeća mogao i sanjati da će prve dvije biti legalizirane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kad sam vidio da bi pedofilija mogla biti legalizirana, to se činilo kao besmislica. Pa i prije 120 godina, tko je uopće mogao pomisliti da će tome čelika moći letjeti zrakom. A avioni danas lete", kazao je Fury za Daily Mail, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo