SLOMILI MU ČELJUST, BIO NA TEŠKIM OPERACIJAMA: / U kakvom je sada stanju trener hrvatske boksačice Ivane Habazin?

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Incident na kojem je pretučen Bashir dogodio se uoči meča za naslov prvakinje

15.10.2019.
19:58
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Trener najbolje hrvatske boksačice Ivane Habazin, Ali Bashir, konačno je napustio bolnicu i na sreću dobro se oporavlja nakon što ga je pretukao brat svjetske prvakinje i Amerikanke Claresse Shields.

Podsjetimo, incident na kojem je pretučen Bashir dogodio se uoči meča za naslov prvakinje prema WBO i WBC standardima između Habazin i Shields, koji se na kraju, zbog ovog divljačkog čina nije niti održao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bashiru su liječnici dvaput operirali vilicu koju mu je slomio napadač Artis Mack. Nasilnik je kasnije uhićen, ali Ivana je morala otkazati borbu zbog krhkog psihičkog stanja u koju ju je brat američke boksačice doveo svojim barbarskim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustili ga kući

Kažemo srećom, Bashir se dobro opravlja i na kraju će vjerojatno sve biti u redu, što je potvrdio i zastupnik Claresse Shields, Mark Taffet.

"Upravo sam razgovarao s Jamesom Alijem Bashirom. Hvala Bogu da su ga pustili iz bolnice kući gdje se odmora i oporavlja od svega. Bashir je čovjek snažnog uma, tijela i duha i sve to mu znatno pomaže u ovim trenucima. Molim se za njegov brz i potpun oporavak", napisao je Mark Taffet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo