SKANDAL U SRBIJI: / Navijači pretukli svećenika i njegovu ženu pred njihovom djecom

Image

Kako piše Alo, Gavrilović je bio omiljen u klubu za koji je branio godinama. Nakon incidenta odvezen je u bolnicu s ozljedama glave

20.4.2021.
14:14
VOYO logo

Gotovo nevjerojatna priča stiže iz Srbije, gdje su navijači niželigaškog kluba pretukli pravoslavnog svećenika koji je ujedno bio i vratar protivničke momčadi.

Sve je počelo kad je FK Crnokosa iz Kosjerića slavila protiv FK Omladinca iz Zablaća. Navijači Omladinca nisu se baš lako pomirili s tom činjenicom pa su se odlučili osvetiti na posebno okrutan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice su igrači sa svojim obiteljima sjeli u kafić pored stadiona, a navijači su, nakon verbalnih provokacija, fizički napali Blagoja Gavrilovića. Udarili su i njegovu suprugu, a sve to pred njihovom djecom, piše srpski medij Alo.

Ima ozljede glave

"On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smijem ni zamisliti što bi bilo da je udario u njega. Njegova je supruga bila u blizini i pokušala ga obraniti i smiriti situaciju, ali i nju su udarili nogom u predjelu grudi i to sve pred očima djece“, rekao je Zoran Antonijević predsednik FK „Crnokosa“ iz Kosjerića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Alo, Gavrilović je bio omiljen u klubu za koji je branio godinama. Nakon incidenta odvezen je u bolnicu s ozljedama glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo