SKANDAL U NBA: / Žestoka tučnjava igrača Bullsa usred treninga! Mirotić s frakturom lica završio u bolnici

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Skandal u NBA ligi. Crnogorski košarkaš sa španjolskom putovnicom Nikola Mirotić završio je u bolnici nakon što se u utorak na treningu fizički sukobio sa suigračem Bobijem Portisom.

18.10.2017.
9:11
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Spomenuti dvojac se posvađao tijekom treninga, a onda je uslijedio neočekivani scenarij. Četiri godine mlađi Portis udario je Crnogorca, koji nastupa za Španjolsku, te mu nanio teške ozlijede lica (slomljene kosti u licu) i potres mozga. Američki mediji pišu kako je Mirotić završio u bolnici i propustit će nekoliko utakmica svoje momčadi, javlja ugledni američki Yahoo Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CBC Chicago o incidentu je izvjestio odmah. Bio je to "breaking news" na poznatoj američkoj TV mreži:

"Do sukoba je došlo samo dva dana uoči otvaranja nove sezone. Ovo nije način na koji želiš započeti sezonu. Mirotić i Portis su se fizički sukobili i Portis ga je poslao u bolnicu. Sve se dogodilo nakon što su predstavnici medija napustili trening. Igrači su se prilikom jednog duela u igri zakačili, sve je preraslo u verbalni sukob i onda je Portis udario nogom u glavu Mirotića koji će morati i na operaciju. Mirotić je odmah pao na parket, ima dvije slomljene kosti u licu. Bullsi su potvrdili incident, istražuju slučaj i najavljuju oštre sankcije", javlja CBS u svojoj emisiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirotić je ovog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor s Chicagom, vrijedan 27 milijuna dolara, a u prosjeku postiže 10,8 poena i 5,3 skoka po utakmici. Na drugoj strani, Portisu je prosjek 6,9 poena po susretu, uz pet skokova, a na draftu 2015. godine bio je 22. pik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA LIGA POČELA VELIKIM PREOKRETOM I STRAŠNOM OZLJEDOM: Harden sredio prvake, šok za zvijezdu Celticsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo