Play ponuda

SILA NE PITA: / Vodeći na slavnoj utrci odjednom stao uz cestu, skinuo gaće i onda je krenulo! 'Stislo me, nisam više mogao'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Tom Dumoulin u utorak je ozbiljno ugrozio svoje vodstvo u ukupnom poretku slavne biciklističke utrke Giro d'Italia.

23.5.2017.
21:50
Screenshot: You Tube
Play ponuda

I to zato što je išao obaviti veliku nuždu. Da, sila ne pita. Zna to jako dobro i Tom koji je u jednom trenutku odjednom samo stao uz cestu u 16. etapi utrke od Valdenga do Bergama, 32 kilometra od cilja, prenosi britanski tabloid The Sun s nakladom većom od 4 milijuna primjeraka dnevno.

IZNENAĐENJE NA OTVARANJU: Prva etapa slavne utrke iznjedrila neočekivanog pobjednika

Englezi pišu kako su fanovi ostali šokirani kad su vidjeli kako nizozemski biciklist odjednom staje uz cestu usred utrke, baca bicikl, trči na travu, skida kacigu, majicu, sportske hlače i vrši veliku nuždu u "prirodnom okruženju".

"Osjetio sam da moram na toalet prilikom dionice na kojoj smo se spuštali. Trpio sam i trpio, ali nisam više mogao izdržati. Morao sam to obaviti", rekao je 26-godišnji Nizozemac u razgovoru za Eurosport, biciklist koji je u tom trenutku vodio u 16. etapi na Giro d'Italia.

Vratio se u utrku i završio drugi s dvije minute i 17 sekundi zaostatka za pobjednikom Vincenzom Nibalijem, ali zadržao je vodeće mjesto u ukupnom poretku. No Nairo Quintana je sad smanjio prednost na 31 sekundu.

"Imao sam Nibalija i Quintanu, ali izgubio sam zbog, ovaj, s*anja", dodao je.

Naravno, sve je odjeknulo i na društvenim mrežama...

Play ponuda
Play ponuda