USKOČIT ĆE? / Trener Rijeke počeo trenirati kako bi zaigrao protiv Hajduka: Je li to jedini način za izlazak iz krize?

Image
Foto: screenshot

Rijeci je vrijeme trenutno najbolji prijatelj pa svi nekako očekujemo da će s vremenom sve sjesti na svoje

24.9.2022.
14:27
screenshot
VOYO logo

Serse Cosmi, talijanski je trener koji je na Rujevicu stigao kako bi donio neki pozitivan šok, no ispostavlja se da problem nije u treneru. On je već treće lice na klupi Fiumana ove sezone. Njegova priča na Kvarneru nije najbolje počela jer je na debiju imao vatreno krštenje protiv rastrčanog i razigranog Osijeka. Vodio je tri utakmice na klupi u kojima je upisao dva poraza i jedan remi.

Image
ZANIMLJIVI PODACI /

Donosimo vam najpopularnije hrvatske prvoligaše na društvenim mrežama: Zanimljivo stanje na ljestvici

Image
ZANIMLJIVI PODACI /

Donosimo vam najpopularnije hrvatske prvoligaše na društvenim mrežama: Zanimljivo stanje na ljestvici

Unio je agresivnost, ali ne i učinkovitost

U momčad je unio agresivnost što potvrđuje broj prekršaja, odnosno žutih kartona koje su njegovi igrači dobili. Ono što pak brine Riječane koji se još uvijek traže iako je deset prvenstvenih kola iza nas je to što u ova tri okršaja koje je talijan vodio Rijeka još nije uspjela postići pogodak. Prvo je doživio poraz protiv Osijeka 0-3, da bi protiv Hajduka također izašao kao gubitnik rezultatom 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu kojeg je vodio prije trenutne reprezentativne stanke na Rujevici su remizirali Rijeka i Šibenik bez pogodaka. U medijima je davao izjave kako su igrači prestrašeni te da nije očekivao da je ovako loša situacija. Cijelu karijeru je radio u Italiji gdje je iznimno poznata ličnost, a samim time nije znao ništa o našim klubovima i ligi u koju je došao.

Planira uskočiti protiv Hajduka

Na svom Instagramu trener Rijeke je objavio priču na kojoj se vidi kako koristi slobodno vrijeme za trening u teretani. Očito je shvatio izlazak iz krize neće biti ni malo lagan, pa se odlučio spremiti i ući u formu za sljedeću utakmicu koju Rijeka igra protiv Hajduka idući vikend 2. listopada na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: screenshot

Kako Rijeci trenutno ide teško može biti gore ako bi sam trener i zaigrao. Naravno ne mislimo ništa loše, ali moramo se malo našaliti u ovim teškim trenucima. Rijeci je vrijeme trenutno najbolji prijatelj pa svi nekako očekujemo da će s vremenom sve sjesti na svoje, a momčad biti ono što može i treba biti u hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo