SEKSI PLAVUŠA OTKRILA DO SADA NEPOZNATI DETALJ S FINALA LP-A: / 'Nakon mog utrčavanja, oni su mi odmah poslali poruke'

Image
Foto: Profimedia

Otkrila je i da joj se nabacuju zvijezde Liverpoola

10.6.2019.
15:23
Profimedia
VOYO logo

Prvog dana ovog mjeseca u večernjim satima po europskom vremenu svijet je upoznao KinseyWolanski (22). Lijepa Amerikanka odlučila je na nagovor svog dečka poznatog YouTubera Vitalyja Zdorovetskiyo, polugola utrčati na travnjak i začiniti finale Lige prvaka. To je napravila u velikom stilu i već danima se ne skida s naslovnica svjetskim medija.

POZNATI YOUTUBER OGLASIO SE OKO DETALJA UTRČAVANJA SEKSI PLAVUŠE NA TRAVNJAK: Ovako je isplaniran najbolji trenutak finala Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pak otkrila kako bi joj taj potez mogao pomoći da do 30. godine ode u mirovinu, ali i da je dobila niz poruka od igrača Liverpoola.

"Do 30. godine planiram zaraditi dovoljno novaca da mogu otići u mirovinu, a ono što sam napravila u finalu Lige prvaka samo će mi pomoći da ostvarim taj cilj. U budućnosti planiram to ponoviti", rekla je i nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko dva milijuna pratitelja

"Nakon što sam puštena iz zatvora na Instagram mi je porastao s 300 tisuća pratitelja na preko dva milijuna. Odjednom sam postala slavna i preplavljena sam ponudama za posao“, kazala je. Otkrila je potom da je primila poruke aktera utakmice u Madridu te da su počeli pratiti njezin Instagram profil.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

UPALA NA TRAVNJAK I IZAZVALA PREKID: Igrači u nevjerici pratili kako jake snage osiguranja hvataju seksi plavušu po travnjaku

Image

UPALA NA TRAVNJAK I IZAZVALA PREKID: Igrači u nevjerici pratili kako jake snage osiguranja hvataju seksi plavušu po travnjaku

"Neću otkriti imena, ali nekoliko igrača Liverpoola počelo je flertati sa mnom preko poruka. Jedan mi je poslao emotikone u obliku srca, a jedan mi je napisao 'Vidio sam te na utakmicu'", kazala je, javlja The Sun.

"Iskreno, nisam niti znala tko su dok nisam pogledala njihove profile. Nisam im odgovorila jer imam dečka", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaci su procijenili da je njezin potez s utakmice vrijedan 3,8 milijuna funti nakon što joj je Instagram profil naglo postao popularan, dok je na njezinoj web stranici registrirano preko 32 milijuna ljudi što joj je otvorilo ogroman prostor za zaradu od oglašavanja.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo