RONALDO DAO VELIKO OBEĆANJE FANOVIMA, ODMAH MU SE JAVIO KHABIB: / MMA legenda komentarom izazvala brojne reakcije

Image

Khabibov komentar dobio je više reakcija fanova čak i od komentara Ronaldove partnerice Georgine

6.2.2021.
8:00
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo proslavio je svoj 36. rođendan i tom se prigodom obratio svojim obožavateljicama i obožavateljima preko Instagrama.

Portugalac je napisao emotivnu poruku, ali i dao jedno veliko obećanje svojim pratiteljima na društvenim mrežama te, kako se čini, i svojoj obitelji s kojom se fotografirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Khabibova poruka

"36 godina, nevjerojatno! Imam osjećaj kao da je sve počelo jučer, ali ovo putovanje je već puno avantura i priča za pamćenje. Moja prva lopta, moja prva momčad, moj prvi gol... Vrijeme leti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Madeire u Lisabon, iz Lisabona u Manchester, iz Manchestera u Madrid, iz Madrida u Torino, ali iznad svega, iz dubine moga srca prema svijetu... Dao sam sve što sam mogao, nikad se nisam štedio i uvijek sam pokušavao dati najbolju moguću verziju sebe. Vi ste mi zauzvrat dali svoju ljubav i divljenje, svoju prisutnost i bezuvjetnu podršku. Nikada vam neću moći dovoljno zahvaliti, ne bih to postigao bez vas.

Sada kad slavim 36. rođendan i 20. godinu svoje profesionalne nogometne karijere, žao mi je što vam ne mogu obećati još 20 godina ovoga. Ali, ono što mogu obećati je da, dokle god trajem, nikada od mene nećete dobiti manje od 100 posto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala vam još jednom za svu vašu podršku, lijepe poruke i inicijative tijekom ovog dana. To mi znači puno. Svi imate posebno mjesto u mom srcu", napisao je Ronaldo u svom obraćanju na Instagramu povodom proslave rođendana.

Naravno, Cristiano je dobio brojne poruke sa svih strana, a najviše je pažnje privukla poruka umirovljenog MMA borca Khabiba Nurmagomedova u kojoj je napisao da je Ronaldo "Najveći". Khabibov komentar dobio je više reakcija fanova čak i od komentara Ronaldove partnerice Georgine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo