UZNEMIRUJUĆE / Reality i bare knuckle zvijezda krvavo se potukla sa svojim rođakom koji mu je odgrizao i uho: 'Građani su bili prestrašeni'

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter

Patrick Paddy Doherty i Johnny Joyce 2017. bili su vinovnici brutalne ulične tučnjave. Slučaj imao i sudski epilog

19.10.2022.
16:24
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Društvenim mrežama ponovno kruži Liveleake snimka brutalne tučnjave iz 2017. godine u kojoj je engleska reality zvijezda i bare knuckle legenda Patrick Paddy Doherty zadobila teške ozljede. Naime, ulična tučnjava Dohertyja s mlađim rođakom, upola mlađim od sebe Johnnyjem Joyceom, završila je i na sudu i nastao je pravi slučaj o kojem su čitali i slušali na Otoku.

Image

BARE-KNUCKLE BOXING: Kako protuhe i ubojice pokušavaju golorukom šaketanju udahnuti novi, legalan život

Bjesomučno šaketanje

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Paddy Doherty bio je sav krvav, ali nije odustajao nego se tukao i dalje protiv upola mlađeg rođaka Johnnyja Joycea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tučnjava, koja se odvijala ispred PC Worlda u Manchesteru, već je u punom jeku kada priloženi video počinje. Paddy je već bio sav krvav, s razbijenim, otvorenim predjelom ispod oka. Krvi je bilo posvuda, ali dvojac nije prestajao nego se i dalje šaketao.

Joyce je potom, kako su tada bili pisali engleski i prenosili ostali strani mediji, poput Mikea Tysona, uz to što ga je dobrano prebio, zario i zube u tada 57-godišnjeg Paddyja, otkinuvši mu veliki dio uha koji će kasnije morati biti ponovno pričvršćen operacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac dugotrajne svađe dviju obitelji

Žestoki događaj, koji je blokirao promet u vrijeme špice, očito je izazvan incidentom nakon obiteljskog sprovoda i bio je vrhunac dugotrajne svađe između dviju ovih dviju romskih obitelji i završio u rubrikama crne kronike u otočkim medijima.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Patrick Paddy Doherty iz tučnjave je izašao teško ozlijeđen. Morao i na operaciju spajanja odgriženog komadića uha.

U prošlosti je, naime, Paddy tvrdio da ga je ciganska zajednica odbacila zbog njegovog statusa slavne osobe nakon što se pojavio u brojnim TV emisijama i čak pobijedio u Celebrity Big Brother 8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joycein brat, Dougie, snimio je tučnjavu i može se čuti kako ohrabruje Johnnyja i navija za njega...

“Hajde ti prljava Dohertyjeva ku**ice. Daj mu to Johnny, samo ga puni, puni ga... Samo naprijed Johnny! Daj to prljavoj skitnici! Nastavi! Sravni tu prljavu skitnicu, zgazi ga!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paddy se borio poput lava, ali i izvukao deblji kraj na kraju

Nakon krvave tučnjave, Paddyjevo lice bilo je razderano, otvoreno i dio uha mu je doslovno visilo. Prolaznici i ljudi u automobilima koji su prolazili pokraj mjesta obračuna nisu mogli vjerovati kakvom krvoproliću svjedoče.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Uznemirujući prizori. Patrick Paddy Doherty nakon brutalne makljaže koja je završila i na sudu.

Joyce je dobio kaznu od 15 mjeseci zatvora zbog činjenice da ima bogatu kriminalnu prošlost. Sa svoje strane, Paddy je dobio godinu dana uvjetne kazne, dok je Dougie dobio 150 sati društveno korisnog rada i novčanu kaznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izricanja presude, sudac je dao sljedeću izjavu:

“Što god bilo ispravno i pogrešno u ovoj svađi, moram izreći kaznu bez obzira na to kako je ovaj incident započeo. Spreman sam prihvatiti da je Paddy Doherty možda napravio prvi krivi korak, ali ono što se nakon toga dogodilo jest da je krivo postupio i Johnny Joyce. Promet je bio zaustavljen i građani su bili prestrašeni, a Doherty je zadobio najteže ozljede, krvario je iz lica i uho mu je bilo jako izgriženo. Besmisleno je reći da je ovaj postupak bio rezultat samoobrane. Johnny Joyce ima najlošiju evidenciju o nasilju, a štoviše, službenik za probaciju preporučuje zatvorsku kaznu s tim da je Johnny Joyce jasno dao do znanja da nije spreman razmotriti neplaćeni rad.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo