SNIMKE KAMERA / Trenutak kad su Boysi napali Poljake: Jedan detalj bode u oči; 'Boysi desno, Legija lijevo, čuju se palice, imate li kasko?'

Detalj sinoćnjeg sukoba navijača u Dubravi

4.8.2021.
12:19
Screenshot: You Tube
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vatreno je bilo sinoć u Dubravi. Uoči današnje utakmice 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i Legije iz Varšave, Bad Blue Boysi sukobili su se s poljskim huliganima.

Procurilo mnoštvo snimki

Od kada se sukob dogodio, mnoštvo je snimki objavljeno na društvenim mrežama. No, jedna od boljih, onih koji najbolje dočaravaju silinu sukoba, kad Boysi naoružani palicama hodaju Dubravom prema Poljacima koji su sjedili u kafiću i čekali, je i ona na kojoj se, uz spomenuto, čuju i komentari očevidaca sukoba, posjetitelja jednog od kafića koji svjedoče kaosu:

'Čuju se palice'

"Ovo ne bu' dobro, čuju se palice", prvotno se čuje na jednoj od snimki koje se upravo dijele internetom, a nakon toga, u trenutku kad navijači Dinama napadaju s bakljama, na drugoj snimci, netko govori:

"Boysi desno, Legija lijevo, bravo dečki. Boysi napadaju. Bravo dečki. Jel' imate kasko?", upitao je jedan od prisutnih.

Na jednoj od snimki može se vidjeti trenutak s nadzornih kamera kad su Boysi napali Poljake, koji su za to vrijeme sjedili u kafiću s bijelim narukvicama oko ruku (za prepoznavanje u tučnjavi), kako čekaju sukob, ali onda vrlo brzo uzmiču od siline napada. Najvažnije od svega da nitko teže nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali