PROCURILA SRAMOTA SLAVNOG I BOGATOG DAVIDA BECKHAMA I CIJELE OBITELJI: / O ovom bruji cijela Engleska

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Lynne Beckham-Briggs jedva spaja kraj s krajem i novac pokušava zaraditi prodavanjem rabljenih predmeta

5.1.2019.
10:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Sestra slavnog bivšeg engleskog nogometaša Davida Beckhama, Lynne Beckham-Briggs, jedva spaja kraj s krajem i novac pokušava zaraditi prodavanjem rabljenih predmeta na društvenim mrežama, i to u vrijeme kad njezin bogati brat, s kojim nije u dobrim odnosima još od 1999. godine, za raskošnu novogodišnju zabavu potroši 30.000 funti, javlja najčitaniji britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najslavnijih engleskih nogometaša

David Beckham je jedan od najslavnijih engleskih nogometaša, karijeru je završio prije više od pet godina, a njegovo se bogatstvo danas procjenjuje na oko 339 milijuna funti. Milijune je uz nogomet stekao bogatim sponzorskim ugovorima, različitim ulaganjima, manekenstvom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lynne iz Essexa prodaje staru dječju odjeću kako bi spojila kraj s krajem'

"I dok je ostatak obitelji uživao u raskošnom veslanju i zabavnom božićnom druženju, Lynne iz Essexa prodaje staru dječju odjeću kako bi spojila kraj s krajem tijekom blagdana. Lynne Beckham-Briggs je Davidova starija sestra, ali obiteljski odnosi nisu uvijek bili jednostavni. Beckham je u početku pomogao sestri", otkriva The Sun u svom tekstu i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udala se za Colina Everyja, a David to nije odobravao

"Becksova sestra se tada udala za Colina Everyja, a David to nije odobravao. Unatoč svemu, bio je na svadbi, ali Victoria nije željela ići s njim. Lynne se razvela 2010. godine i nakon toga je njezin tjedni prihod iznosio svega 164 funte. Financijski se nije oporavila sve do danas kada dodatno pokušava zaraditi online prodajom. Osim dječje odjeće, za svega nekoliko funti prodaje kopačke, kuhinjske aparate..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti da, iako s najstarijom sestrom nema dobar odnos, David se odlično slaže s ostalim članovima svoje obitelji. Novu je godinu proslavio s mamom Sandrom i mlađom sestrom Joanne, a Lynne, kao ni na većini ostalih velikih obiteljskih proslava, nije bila tamo. Kad će biti i kad će se situacija između njih riješiti, ne zna se niti se takvo što ne nazire u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo