PRIČA KOJA JE RASPLAKALA REGIJU! Smrt ih je razdvojila, ali on nju ne zaboravlja: / 'Zdravo ljubavi, kako si?'

Image
Foto: Screenshot: Instagram
Image
Foto: Screenshot: Instagram

Nogometaš Crvene zvezde Hugo Filipe Oliveira u četvrtak je putem društvenih mreža čestitao rođendan svojoj djevojci koja je preminula prije skoro dvije godine.

20.10.2016.
8:50
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Oliveira je u siječnju 2015. godine izgubio djevojku Edina Carvalho koja je poslije dvije godine izgubila bitku s opakom bolešću. Priča o Oliveiri i Edini uistinu je nešto posebno i pokazuje svu ljubav koju ovaj nogometaš posjeduje prema njoj. Naime, Edina je bila mlada profesorica tjelesne kulture kojoj se život srušio 2013. godine kad joj je dijagnosticiran rak. U to vrijeme, Oliveira je igrao u Španjolskoj za Sporting iz Gijona, bivši klub našeg Alena Halilovića, sadašnji Duje Čopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oliveira je do kraja bio uz nju

Međutim, kad je doznao za bolest odmah se vratio u Portugal kako bi bio uz svoju voljenu Edinu. Napustio je Sporting i potpisao za Gil Vicente Futebol Clube. No, na žalost uz svu ljubav i brigu koju je on dao svojoj ljubavi, Edina je umrla nakon godinu dana borbe s teškom bolešću, na jučerašnji dan 2014. Oliveira je do kraja bio uz nju, nije ju napuštao niti na smrtnoj postelji.

Tuga nije prestajala, tuga niti dan danas ne prestaje

Portugalac je u Crvenu zvezdu došao u ljeto 2015. godine kako bi se vratio u nogometni život nakon tragedije koja ga je zadesila. I odmah je počeo dobro igrati i postao ljubimac beogradske publike. Međutim, kako je on i sam priznao, tuga nije prestajala. Također, odbio je unosnu ponudu iz Kine jer je obećao svojoj Edini kako će biti prvak sa Zvezdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak je Edini bio rođendan, a taj dan posebno je emotivan za Oliveiru. Pa je tako Portugalac uz njihovu zajedničku sliku na Instagramu ostavio dirljivu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravo ljubavi, kako si?", stoji na početku poruke.

"Teško je preboljeti to što nisam pored tebe. Imala si snagu boriti se... Bilo je lako voljeti te... Moj najveći ponos je to kako smo se voljeli. Sretan rođendan, princezo", napisao je, između ostalog, Hugo Filipe Oliveira koji i dalje svojoj voljenoj Edini posvećuje golove i tetovaže. Jednostavno, nikako se ne može pomiriti da nje više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo