POZNATI BORAC POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI: / Nesreću izazvao pijani unuk poznatog biznismena; MUP objavio video tragedije

Image
Foto: Screenshot

Bayli Kurbanmedov smrtno stradao u prometnoj nesreći

16.4.2019.
18:58
Screenshot
VOYO logo

Tragedija u Rusiji! MMA borac, 22-godišnji Bayli Kurbanmedov, smrtno je stradao u prometnoj nesreći prije nekoliko dana. Dogodilo se to u Moskvi, kad ga je s bočne strane na jednom raskrižju udario 19-godišnji vozač koji je u tom trenutku prošao kroz crveno. Na licu mjesta odmah se stvorila policija pod rotirkama, što se može vidjeti i u videu. Vjerojatno je već bila u potjeri za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora vozač koji je skrivio nesreću nije imao vozačku dozvolu, a bio je i pijan. Portal Crime Russia prenosi kako se radi o Egoru Ljačenkovu, unuku bivšeg potpredsjednika kompanije AvtoVAZ, koji je vozio posuđeni auto u tom trenutku. Ljačenkov je kasnije na ispitivanju u policiji negirao da je bio pod utjecajem alkohola, a još se k tome i odbio podvrgnuti dodatnim medicinskim testovima, što je praksa u ovakim slučajevima.

Djevojka od siline udarca izletjela iz vozila

Nesreća se dogodila u noći s 12. na 13. travnja, a poznati borac je na mjestu događaja ostao mrtav. U automobilu s Kurbanmedovim je bila djevojka koja je od siline udarca izletjela iz automobila, ali je srećom prošla bez ozbiljnijih ozljeda, javlja detalje kanal Tele Telegram. U izvještajima stoji i kako je Bayli Kurbanmedov bio perspektivan boksač i borac u slobodnoj borbi. Već to što je participirao u dva sporta dovoljno govori o kakvom se sportašu radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošao kroz crveno, pijan, bez vozačke i u posuđenom autu

Pridružio se nedavno FSIN-u iz Moskve, momčadi Savezne zatvorske službe Moskve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Press služba Ministarstva unutarnjih poslova Ruske Federacije objavila je videozapis o nesreći

“Automobil se kretao na raskrižju dvaju trgova kroz crveni svjetlosni signal, zbog čega se automobil zabio u automobil Hyundai. 22-godišnji vozač Hyundai automobila umro je na licu mjesta od ozljeda. Sedamnaestogodišnji putnik Mercedesa hospitaliziran je ”, priopćila je ruska press služba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo