POZNATI BOKSAČ POLJUBIO SEKSI NOVINARKU USRED INTERVJUA: / Završio na naslovnicama svjetskih medija, svi pričaju o tome

Image
Foto: Screenshot

Kubrat Pulev usred intervjua poljubio novinarku

27.3.2019.
9:34
Screenshot
VOYO logo

Poznati bugarski teškaš Kubrat Pulev prošlog je vikenda u Kaliforniji upisao pobjedu nad Bogdanom Dinuom, ukupno svoju sedmu uzastopnu. No, više nego o pobjedi govori se o onome što je napravio nakon nje. Naime, nakon borbe davao je izjave Jenny Sushe, novinarki s kojom je već ranije radio intervjue i koja radi za "Vegas Sports Daily".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor je tekao normalno, sve do samog kraja. Onako s razbijenom lijevom arkadom u jednom je trenutku poljubio novinarku u usta i u potpunosti ju zbunio. Zatečena Sushe nije stigla niti reagirati, a Pulev je vrlo brzo završio na naslovnicama boksačkih medija, pa čak i uglednih poput američkog ESPN-a, britanskog Sky Sportsa i Guardiana. Njegov video poljupca postao je viralni hit...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

News.com.au prenosi kako su Jenny Sushe i Pulev samo dobri prijatelji. Nakon što je situacija odjeknula u medijima, a nakon što su je neki nazvali ponižavajućom za novinarku, Pulev nije osjetio potrebu ispričati se što je krvav, pred kamerama, odlučio napraviti tako jednu intimnu stvar, ali se putem društvenih mreža javio kako bi sebe obranio, kao i čin poljupca. Također, Pulev se opravdavao kako između njih nema ništa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ste vidjeli snimku na kojoj sam ljubio novinarku u subotu navečer nakon moje pobjede. Novinarka Jenny je zapravo moja prijateljica i nakon razgovora dao sam joj poljubac. Kasnije te noći pridružila se meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe. Nakon što smo se poljubili, oboje smo se nasmijali i pozdravili se. Zaista nema ništa više od toga", ističe Pulev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenutom pobjedom Pulev je došao do profesionalnog omjera 27-1, gdje mu je jedini poraz u karijeri nanio Vladimir Kličko. To mu je i ujedno najveći meč u karijeri. I dalje se nada meču protiv Anthonya Joshue, koji mu je prvi put otpao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo