POJAVILA SE SNIMKA PADA HELIKOPTERA VLASNIKA LEICESTERA: / Upozoravamo - video je šokantan i nije za one osjetljive

Image
Foto: Screenshot: You Tube/The Sun/AFP

The Sun i ostali engleski mediji objavili snimku pada helikoptera vlasnika Leicestera Vichaija Srivaddhanaprabhaija

29.10.2018.
20:18
Screenshot: You Tube/The Sun/AFP
VOYO logo

Najtiražniji britanski tabloid The Sun, kao i katalonski Mundo Deportivo objavio je snimku pada helikoptera vlasnika Leicester Cityja Vichaija Srivaddhanaprabhaija, koji je poginuo u strašnoj nesreći koja je pogodila Englesku u subotu navečer.

Njegov helikopter se odmah nakon polijetanja srušio nedaleko od stadiona Leicestera i potom zapalio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEICESTER SLUŽBENO POTVRDIO: ‘Vlasnik kluba poginuo je u padu helikoptera, nitko nije preživio nesreću’

Helikopter bez problema uzletio s terena igrališta, ali...

Helikopter je bez problema uzletio s terena igrališta i u početku letio iznad njega, prije nego što je pao i pritom se zapalio. Navodno je do nesreće došlo zbog problema sa stražnjim rotorom na helikopteru. U priloženom videu dolje možete i sami vidjeti posljednje trenutke života poginulih na King Power stadionu u gradu Leicesteru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koja je objavljena i u ostalim engleskim medijima može se vidjeti kako helikopter uzlijeće sa stadiona poslije utakmice s West Hamom, nestaje iz vidokruga kamera na stadionu, a nakon toga pada i nastaje kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuli i njegovi suradnici

Cijeli Leicester i Engleska ovih se dana opraštaju od poginulih kraj stadiona King Power. Živote su u nesreći izgubili su, uz spomenutog predsjednik tamošnjeg kluba Vichai Srivaddhanaprabha, i njegovi suradnici Nursara Suknamai i Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer i kopilotkinja Izabela Roza Lechowicz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirljiv oproštaj od poginulog Vichaija igrači i osoblje Leicestera upriličili su na travnjaku King Powera. Grad je doista zavijen u crno, navijači itekako dobro znaju što je Vichai Srivaddhanaprabha učinio za njih, ne samo za klub, nego i za grad jer je donirao novce gradskim bolnicama i ustanovama.

Uplakani igrači 'lisica'

Momčad senzacionalnog prvaka Engleske iz 2016. godine u ponedjeljak se okupila pred stadionom kako bi odala počast predsjedniku koji ih je 2016. odveo do te povijesne titule prvaka Engleske. Engleski napadač Jamie Vardy, danski vratar Kasper Schmeichel, Harry Maguire i drugi igrači "lisica" teško su mogli suspregnuti suze, javlja The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana nakon nesreće na Otok iz Tajlanda su stigli i članovi obitelji Srivaddhanaprabha, Vichaijev sin Aiyawatt, inače potpredsjednik kluba, supruga Aimon te predsjednik Tajlanskoga nogometnog saveza Somyot Poompanmoung.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo