BEBA NA PUTU /

Pijani vozač joj je usmrtio surpuga, ona sad iznenadila: 'U devetom sam mjesecu trudnoće'

Image
Foto: Meredith Gaudreau/Instagram

Muž joj je preminuo uoči vjenčanja svoje sestre

11.9.2024.
10:27
Meredith Gaudreau/Instagram
VOYO logo

NHL igrač Johnny Gaudreau (31) i njegovog brat Matthew (29) smrtno su stradali krajem kolovoza u prometnoj nesreći kada je na njih naletio automobil dok su se vozili biciklima na cesti u New Jerseyju.

Image
POČIVALI U MIRU /

Zvijezda NHL-a i njegov brat poginuli u prometnoj nesreći

Image
POČIVALI U MIRU /

Zvijezda NHL-a i njegov brat poginuli u prometnoj nesreći

Tragična nesreća dogodila nedaleko Philadelphije, uoči vjenčanja njihove sestre, koje je trebalo biti održano u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima policije, dvojicu braće Gaudreau udario je automobil marke Jeep Grand Cherokee, dok je pokušavao mimoići dva sporija vozila. Vozač koji je bio pod utjecajem alkohola je optužen za usmrćivanje dvije osobe.

Na oproštaju od supruga Johnnyja njegova supruga Meredith je otkrila kako je trudna te kako će uskoro roditi njihovo treće dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo ustvari peteročlana obitelj. U devetom sam tjednu trudnoće sa našom trećom bebom. Bilo je to potpuno iznenađenje, John je bio tako uzbuđen", otkrila je.

Tko je bio Johnny Gaudreau?

Johnny Gaudreau je u NHL ušao 2013., nakon što je 2011. izabran na draftu. Odigrao je devet sezona u Calgary Flamesima te dvije za Columbus Blue Jacketse. Prije dolaska u najbolju hokejašku ligu svijeta, Gaudreau je igrao za Boston College.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 11 sezona u NHL-u postigao je 243 gola i imao 500 asistencija. Sedam puta je biran u All-Star momčad. Pet puta je nastupio za američku reprezentaciju na svjetskim prvenstvima i bio vlasnik dva rekorda: sa 43 boda i 30 asistencija u utakmicama na svjetskim prvenstvima bio je najbolji američki reprezentativac, nadmašivši Patricka Kanea u obje kategorije na ovogodišnjem SP-u, na kojem je reprezentacija SAD-a osvojila peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo