UZBUDLJIVI VIKEND / Niste ni svjesni što vas ovog vikenda čeka ispred City Centra One West: Moći ćete gejmati sa zvijezdama PPD Zagreba

Image
Foto: Kolektiff images

Odmjerite snage s poznatim rukometnim zvijezdama

9.9.2022.
14:33
Kolektiff images
VOYO logo

A1 Hrvatska pripremio je uzbudljivi gejmerski vikend za sve gejmere i gejming entuzijaste. Ovog vikenda, od 9. do 11. rujna ispred City Centra One West dolazi A1 Gaming Hub u kojem će se posjetitelji svih uzrasta moći okušati u popularnim video igrama i odmjeriti snage sa svojim omiljenim gejmerima ali i poznatim rukometnim zvijezdama.

Image
Image
Image
KAO GROM IZ VEDRA NEBA /

PPD Zagreb iznenada raskinuo ugovor s jednim od najboljih lijevih vanjskih u Europi: Ovo nitko nije očekivao, trebao je biti veliko pojačanje

Gejmerski okršaji sa zvijezdama

Nadolazeći gejming vikend u jednom od omiljenih shopping centara Zagrepčana nije rezerviran samo za esport entuzijaste, već i za fanove sporta, a posebno rukometa jer će glavne zvijezde ovog gejmerskog meetupa biti proslavljeni rukometaši rukometnog kluba PPD Zagreb!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će se gejmerskim okršajima u subotu i nedjelju u 16 sati pridružiti proslavljeni reprezentativac, kapetan kluba i najbolji obrambeni igrač svijeta, Jakov Gojun te jedan od najperspektivnijih mladih igrača i reprezentativac Zvonimir Srna.

Image
Image

Putovanje ljubitelja gejminga

A1 Hrvatska pobrinuo se i da gejmerski okršaji postanu još napetiji. Naime, uz rukometne zvijezde, Gaming Hub će posjetiti i domaći gejmeri. U subotu, 10. rujna, od 13 do 16 sati, A1 Gamig Hub posjetit će GallaSandalla s kojim će se svi zainteresirani imati priliku družiti, ali i odigrati partiju Forntnite-a, dok u nedjelju od 11 do 14 sati za sve Brawl Stars fanove dolazi popularni gejmer Lavvek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je to putovanja gejming postaje pod organizacijom A1 Hrvatska u sklopu početka jubilarne desete sezone vodeće regionalne gaming lige - A1 Adria League. A1 Gaming Hub opremljen je računalima, PS5 i mobilnim uređajima, a u kojem će svi zainteresirani moći odigrati neke od najpoznatijih gejmerskih naslova kao što su Fortnite, Brawl Stars ili FIFA22.

Uzbudljivi gejming vikend samo što nije počeo, a A1 Hrvatska poziva sve zainteresirane da dođu, pokažu svoje najbolje gejmerske vještine i pritom se dobro zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo