OVO NIJE ZA LJUDE: / Osvanuo novi sramotni propust organizatora utakmice koji se dogodio u petak na Maksimiru

Image
Foto: facebook: Izagola.hr

Na društvenim mrežama osvanuo je novi propust organizatora utakmice 5. kola kvalifikacija za odlazak na SP u Rusiju između Hrvatske i Ukrajine (1-0).

28.3.2017.
16:36
facebook: Izagola.hr
VOYO logo

Naime, nakon velike sramote organizatora utakmice HNS-a u obliku inzistiranja da se transparent Vinkovci okrene na pravu stranu (okrenuti transparenti u navijačkoj subkulturi označavaju nezadovoljstvo grupe, odnosno oblik je prosvjeda, a vinkovački navijači protive se altualnom vodstvu HNS-a), jer će u protivnom, kako je redar rekao Vinkovčanima "ući interventna i napraviti nered", ovog je puta na Facebook stranici Izagola.hr, na kojoj se, inače, objavljuje sve vezano uz navijače u Hrvatskoj, osvanula fotografija poplavljenog WC-a na maksimirskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama je, tako, osvanula fotografija poplavljenog WC-a na istočnoj tribini koji pliva u mokraći. Uz fotografiju, objavljen je i post koji prenosimo u cijelosti.

"Hrvatska - Ukrajina 24.03.2017. Tribina istok. Ovako HNS gospodari našom imovinom... Ako je izražavanje svog mišljenja na tribini huliganizam, što je onda ovo? Barbarizam? Policija na svakom odmaralištu na autocesti iz svih smjerova, pretresi, helikopter kruži oko Maksimira, stanje kao da se rat sprema, a nisu sposobni osigurati sanitarni čvor", stoji u postu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo