OVO JE SMIJEŠNO: / Srbi poludjeli na 'veliki' grijeh hrvatskog komentatora

Image
Foto: Screenshot: You Tube
25.1.2016.
11:22
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Srpski portal Kurir piše kako je tijekom finalnog dvoboja na EP-u u Beogradu između Srbije i Crne Gore, u kojem su domaći vaterpolisti slavili sa 10:8 (1:3, 2:1, 3:2, 4:2), Dušanović tijekom susreta nekoliko puta ponovio da su suci pomogli srpskoj reprezentaciji. Inače, suci finalnog dvoboja u Beogradu bili su Boris Margeta iz Slovenije, te Georgios Stavridis iz Grčke.

Image
U VATERPOLU NIŠTA NOVOG: /

Srbi opet obranili europsko zlato

Image
U VATERPOLU NIŠTA NOVOG: /

Srbi opet obranili europsko zlato

"Srbija je u finišu susreta preko Aleksića stigla do 10:8, a novinar HRT-a je očekivao da se na ekranu pojavi snimka prethodne akcije u kojoj je naš golman Pijetlović uzeo loptu Janoviću. U tim trenucima pojavila se ponovljena snimka gola Aleksića i kako srpski vaterpolist podiže tri prsta", piše spomenuti srpski medij i donosi, prema njima, 'veliki i smiješni grijeh' Dušanovića koji je samo kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovaj kadar nije potreban'

"Nećemo vidjeti sigurno na usporenoj snimci. Trebalo je to pokazati. Ovaj kadar nije potreban. Potreban nam je onaj kadar da li je Janović povučen", rekao je Dušanović, osvrnuvši se na kadar u kojem su kamermani pokazali tri prsta Aleksića, aludiravši na to da je Dušanoviću zasmetalo kako Aleksić diže tri prsta, što je apsurdno i smiješno. Jer, Dušanović je samo htio vidjeti kadar situacije o kojoj je pričao i koju je istaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoko opleo po sucima

Također, Kurir piše kako je Dušanović je žestoko opleo sucima Margeti i Stavridisu a, prema njima, hrvatski komentator je zaboravio da je Slovenac 2012. godine izbačen sa OI u Londonu jer je oštetio Španjolsku u susretu sa Hrvatskom.

Hrvatska je tada slavila sa 8:7, a Margeta nije priznao gol Španjolcima postignut u posljednjim sekundamadvoboja iako mu je pomoćnik asistirao da je bio pogodak. FINA je potom izbacila Margetu sa OI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo