OSRAMOĆENA ZVIJEZDA: / Procurila snimka sramotnog skandala o kojem bruji čitava Francuska

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE
Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Nogometaš PSG-a Gregory Van der Wiel našao se u središtu novog skandala koji je potresao ovog francuskog giganta.

26.2.2016.
20:58
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Dječak je htio isprovocirati Van der Wielea povikom "Allez I'OM" i uspio je u tome. Nizozemac je odmah došao do njega, unio mu se u lice i zamahnuo desnom rukom kao da će ga udariti. Čitavu situaciju vidjeli su okupljeni prolaznici, a školski prijatelji dječaka samo su se nakon Van der Wielove reakcije nasmijali. Kasnije je dječak kazao kako ga je igrač PSG-a i pljunuo, što se na videu teško može vidjeti. Ali, ne znači da nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na potezu je sad klub

Tako se PSG nakon suspenzije Sergea Auriera zbog uvreda koje je izrekao treneru Laurentu Blancu i suigračima Zlatanu Ibrahimoviću, Edinsonu Cavaniju, Salvatoreu Siriguu i sad osramoćenom Gregoryju van der Wielu, aktualni francuski prvak našao se u središtu novog skandala i morati će se vrlo brzo oglasiti o ovom incidentu o kojem bruji čitava Francuska i kazniti svoga nogometaša.

Iako je dječakova namjera bila da isprovocira Van de Wielea, njegova reakcija je neprimjerena i za svaku osudu. Jedan profesionalni sportaš koji je još, k tome, zvijezda svog kluba, trebao bi svojim uzornim ponašanjem biti primjer klincima čiji je upravo on idol. Ovako je Van der Wiel pokazao svoju crnu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo