OPLJAČKAN DEJAN LOVREN: / Lopovi opustošili luksuzni zagrebački stan zvijezde Liverpoola

Image

Hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu u noći na četvrtak lopovi su provalili u dvoetažni stan na zagrebačkom Gornjem Bukovcu.

16.6.2017.
17:12
VOYO logo

Ukrali su mu nakit i novac. Policija je objavila kako šteta iznosi više tisuća kuna, javlja 24 sata. Zanimljivo, ali pljačka se dogodila samo nekoliko sati nakon Mamićevog "performansa" na Županijskom sudu u Osijeku, koji je prekinuo suđenje i odgodio Lovrenovo svjedočenje, bitno u slučaju.

ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Sustav mi pakira veliku robiju, ali ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s itekakvim jajima! Tko želi, može provjeriti’

‘MODRIĆ, MAFIJA I ALZHEIMER’: Evo što strani mediji pišu o Mamićevom suđenju i Lukinom svjedočenju

SVE O SUĐENJU ZDRAVKU MAMIĆU U OSIJEKU I REAKCIJAMA HRVATSKE JAVNOSTI MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Ovo nije prvi put da je Lovren na meti pljačkaša. Dok je Lovren 2010. igrao za Lyon, kradljivci su mu ušli u stan te odnijeli dva televizora, računalo, mobitel i “opustošili” ormar s dizajnerskom odjećom. Ukrali su mu i automobili, a u njemu su bili Dejanovi osobni dokumenti te bankovne kartice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dejan Lovren se trenutno nalazi u Hrvatskoj zbog procesa na Županijskom sudu u Osijeku koji se vodi protiv Zdravka Mamića i još trojice osoba zbog izvlačenja novaca iz Dinama. Prije dva dana trebao je svjedočiti na sudu u Osijeku, na kojem se vodi postupak protiv Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo