NOVI SKANDAL PROBLEMATIČNE ZVIJEZDE PSG-A: / Vrijeđao i napao policajca, a potom završio u pritvoru

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Francuski Le Monde piše kako je zvijezda francuskog prvaka PSG-a Serge Aurier uhićena zbog napada na policajca u ponedjeljak u 6 sati ujutro.

30.5.2016.
12:07
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Kako Francuzi pišu, do incidenta je došlo nakon što se Aurier vraćao zajedno sa svojim prijateljima iz jednog noćnog kluba u Parizu. Branič reprezentacije Obale Bjelokosti prvo je vrijeđao, a potom navodno i fizički nasrnuo na službenu osobu koja je dio posebne "anti kriminalne brigade" (BAC), a koja se nalazila u redovnoj ophodnji u blizini poznatog Champs-Elyseesa. Neki mediji poput uglednog britanskog Guardiana prenose kako je Aurier samo vrijeđao policajca bez ikakvog fizičkog kontakta.

"Serge Aurier priveden je u parišku policijsku stanicu zbog nasilja nad službenom osobom", ističe Le Monde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz incidenata

Pariški klub je tijekom današnjeg jutra obavijestio kako je njihov igrač završio u pritvoru, ali nije htio davati nikakve dodatne komentare u vezi ovoga slučaja. Samo je u javnost pušteno kratko priopćenje u kojem stoji da "još razmatraju izgred koji se dogodio izvan natjecateljske sezone".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je ovaj nogometaš ponovno kreirao skandal. Aurier je inače poznat kao nogometaš sklon izgredima, pa je u veljači kažnjen s mjesec i pol dana neigranja jer je na društvenim mrežama izvrijeđao svog trenera Tada je i suigrača Anfgela di Mariu nazvao "klaunom", a PSG "privatnim klubom Zlatana Ibrahimovića". Aurier je standardni član reprezentacije Obale Bjelokosti, a prema "Transfermarktu" vrijednost mu je 25 milijuna eura.

Image
IZVRIJEĐAO TRENERA I SUIGRAČE, A LEGENDA MU PORUČILA: /

'Sinko, tebe treba poslati u zatvor!'

Image
IZVRIJEĐAO TRENERA I SUIGRAČE, A LEGENDA MU PORUČILA: /

'Sinko, tebe treba poslati u zatvor!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo