OGLAS

ĐOKOVIĆ NA NEZAPAMĆENOM UDARU / Zbog ove fotografije je na stupu srama u BiH: Jeste li vidjeli s kim se slikao? 'Novak je obični Vulin izvan terena'

Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković se slikao u društvu s Milanom Jolovićem

21.9.2021.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Prvi reket svijeta Novak Đoković ovih dana boravi u Bosni i Hercegovini, a jedna njegova fotografija je odjeknula. Zbog nje se i našao na udaru javnosti u toj napaćenoj zemlji...

Image
NAKON PORAZA U FINALU /

Srbija je na nogama, ne mogu vjerovati što Francuzi govore za Novaka Đokovića

Image
NAKON PORAZA U FINALU /

Srbija je na nogama, ne mogu vjerovati što Francuzi govore za Novaka Đokovića

Jolović vodio Vukove s Drine

Naime, na spornoj fotografiji pored Noleta se nalazi Milan Jolović Legenda, bivši zapovjednik specijalne jedinice "Vukovi s Drine". Na Twitteru je osvanula i sporna fotografija, a navodi se kako se proteklih dana Đoković druži s bivšim zapovjednicima osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i Milorada Dodika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fotografija je izazvala veliku pažnju u BIH, čak i podigla prašinu te je dio tamošnje javnosti sasvim očekivano osudio srpskog tenisača, iako se nije radilo o fotografiji sa željom da nastane ista, ili da je tenisač pozirao kraj Jolovića, već je riječ o spontano uhvaćenom trenutku kada Milan Jolović sjedi kraj Novaka Đokovića", brane srpski mediji svog sportskog junaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji ga brane

Prema informacijama do kojih je došao Blic Sport, cijela situacija u hotelu "Zlatni bor" je bila u potpunosti spontana.

"Đoković je u spomenuti objekt u Sokolcu svratio neposredno prije vjenčanja džudista Nemanje Majdova. Milana Jolovića Đoković nije poznavao, to se dogodilo tog dana kada je Jolović kao vlasnik hotela prišao najboljem tenisaču svijeta s istom željom. Sve se dogodilo u par minuta kada je nastala fotografija", stoji u tekstu srpskog Blica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosanskohercegovački ga razapeli

No, bosanskohercegovački mediji udarili su po Đokoviću. Pa tako tamošnje Oslobođenje piše kako je Novak Đoković bio u društvu zapovjednika zloglasnih Vukova s Drine...

Image
Image

"Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Novaka Đokovića u društvu zapovjednika Milana Jolovića Legende koji je osim Miloradu Dodiku, izuzetno blizak i drag osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radiosarajevo.ba donosi tekst Dragana Bursaća u kojem se navodi kako je Novak Đoković "obični Vulin izvan teniskih terena". Našao se najbolji tenisač svijeta za stolom kontroverznog zapovjednika koji je tijekom borbi za osvajanje Srebrenice ostao upamćen po rečenici upućenoj svojim borcima preko motorole

Pamti se Jolovićeva rečenica

''Sad pritisni brate, frka im je! Nato pakt nam ne može ništa! Opleti dole, da čujem vukove kako zavijaju!''  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji ne znaju, Legenda je najaktivnije sudjelovao u operaciji "Krivaja 95", istoj onoj u kojoj je izveden i sproveden srebrenički genocid.

Milanu Joloviću se pripisuje, mimo toga, i "herojstvo" u kojem je tijekom rata spasio život ratnom zločincu Ratku Mladiću", stoji u komentaru spomenutog Bursaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovi s Drine zarobljavali i likvidirali nevine srebreničke civile

Tijekom agresije na BiH Milan Jolović je zapovijedao jednom od najzloglasnijih jedinica Vojske Republike Srpske ''Vukovi s Drine'', koja je u srpnju 1995. godine sudjelovala u zarobljavanju, odvođenju na stratišta i likvidaciji nevinih srebreničkih civila.

Video snimka akcije ''Vukova s Drine'' prilikom zarobljavanja Srebreničana odavno je dostupna javnosti, a bio je prikazan i u haškoj sudnici. Međutim, Jolović nikada nije optužen za ratne zločine, iako se vode istrage protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo