NOVA SNIMKA TORCIDE NA MALTI BACA NOVO SVJETLO NA NJIHOV 'SUKOB' SA SRBIMA: / 'Sakrili se mali Grobari u rupe'

Image
Foto: Youtube

Uoči utakmice s Malte nisu dolazile informacije o bilo kakvim neredima i sukobima jer zna se kako je Malta omiljeno mjesto hrvatskih nogometnih huligana

11.7.2019.
16:37
Youtube
VOYO logo

Priča po kojoj su se navijači Hajduka na Malti sukobili s navijačima Partizana privukla je puno pažnje u javnosti. Na internetu se pojavila kratka snimka od 27 sekundi kortea Torcide na Malti, čiji su pripadnici u utorak navečer bodrili Hajduk u 1. kolu kvalifikacija za Europsku ligu protiv domaće Gzire United (2:0 za Bijele). Na snimci se može vidjeti kako grupa torcidaša hoda ulicama Malte uz pjesmu "Evo zore, evo dana, evo splitskih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon te snimke, na Youtubeu se pojavila još jedna kraća snimka na kojoj Torcida skandira: "Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina", uz opis videa "Sakrili se mali Grobari u rupe. Pogledajte i poslušajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prehapuhane priče

Torcida je u dobrom broju popratila ovo gostovanje i bila 12. igrač svoje momčadi, te nije bila na udaru nikakvih Grobara niti drugih navijača. Čak štoviše, prema informacijama koje su se pojavile na siteu Balkanski navijači torcidaši su se navodno nudili čitav dan Grobarima, ali od sukoba nije bilo ništa.

Uoči utakmice s Malte nisu dolazile informacije o bilo kakvim neredima i sukobima, jer zna se kako je Malta omiljeno mjesto hrvatskih nogometnih huligana. Sjećaju se Maltežani itekako gostovanja hrvatskih navijača koja su završavala neredima kakve njihov nogomet nije vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILA SNIMKA TORCIDINOG KORTEA NA MALTI: /

Toliko o nadobudnim pričama koje su se pojavile prije nekoliko dana

Image
PROCURILA SNIMKA TORCIDINOG KORTEA NA MALTI: /

Toliko o nadobudnim pričama koje su se pojavile prije nekoliko dana

Neki po navijačkim stranicama na Facebooku poput Balkanskih navijača pišu kako je na Malti bilo veselo. Tome bi u prilog trebala ići fotografija na kojoj netko stoji na dvije oduzete kratke majice Torcide, uz još jednu dugu i, pazite sad ovo, bokserice?! Ne znamo jesu li “napadačima” bokserice i zatrebale, ili su možda ukrali ruksak nekom od zalutalih, neopreznijih navijača Hajduka, ali navedeno je naišlo na ismijavanje pratitelja navijačkih komunikacijskih kanala i profila jer ovo u navijačkom svijetu i supkulturi ne predstavlja nikakav značajni trofej, a “pomalo je i smiješno”, kako se ističe…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko zna, možda se radi i fotomontaži, kao i o nečem što je ranije oduzeto, iako se vidi da su neke majice po “posljednjoj modi” Torcide.

Pojavila se i priča na društvenim mrežama kako je jedan neoprezni navijač izvukao deblji kraj kad je zalutao u jednu ulicu, ali ništa se osim toga nije dogodilo, barem tamošnji mediji i policija ne izvještavaju o tome… Sve u svemu, Torcida je u velikom broju navijala te pomogla svom Hajduku kod Gzira Uniteda u prvom pretkolu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo