NIKO PULIĆ SE JAVIO IZ BOLNICE: / 'Nosili smo maske, pazili, ali svejedno smo se zarazili, a kad čujem luđake koji kažu da to ne postoji...'

Image
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Slavni hrvatski automobilist poručio je i svima kako moraju koronavirus shvatiti ozbiljno, a one koji ne vjeruju u to nazvao je luđacima

29.4.2021.
21:46
Tibor Jurjevic/PIXSELL
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski automobilist Niko Pulić trebao se natjecati na ovogodišnjem Croatia Rallyju, no, nažalost, nije mogao zbog bolesti. Zarazio se koronavirusom i odmah je otpremljen u bolnicu, gdje je već proveo gotovo dva tjedna.

Pulić je bio spojen na kisik i ne baš u dobrom stanju. U razgovoru za 24sata otkrio je kakvo mu je sad stanje i kako se oporavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Već sam 12-13 dana sam na najvećem stroju za maksimalni protok kisika, kapaciteta 94 litre. Kisik u krvi su mi pali između 31 i 34 pa smo s nekim vodenim parama uspjeli dići na 72 do 75. Ova prekrasna ekipa liječnika i medicinskog osoblja uspjela je u četiri dana stabilizirati kisik oko 88 do 92, jer lijevo plućno krilo još se nije pomaklo s mjesta, uhvaćeno je 85 posto, a desno je nešto manje zatvoreno, oko 82 posto je bilo uhvaćeno i čeka čišćenje tog vraga kojeg smo ubili u plućima, da počnu funkcionirati i raditi ono za što ih Bog stvorio'', kazao je Pulić.

Image
SLIKE IZ HRVATSKE OBIŠLE SU SVIJET, NJEMAČKI NOVINAR OSTAO U ČUDU: /

'Ono što sam vidio je spektakularno'

Image
SLIKE IZ HRVATSKE OBIŠLE SU SVIJET, NJEMAČKI NOVINAR OSTAO U ČUDU: /

'Ono što sam vidio je spektakularno'

Kad dođe da visiš o koncu...

"Bogu hvala, od utorka je i nalaz krvi puno bolji i moramo biti strpljivi. Imao sam pegulu da me strefilo baš najjače što postoji svijetu. A pokupio sam ga točeći gorivo, kupujući spizu ili cvijeće za groblje... Nisam bio u kontaktu s bilo kim, ovo govno, da prostite, može spavati u prostoriji i nekoliko sati“, rekao je Pulić pa objasnio kako se cijelo vrijeme pazio, ali je ipak pokupio virus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Testirali smo se, pazili, nosili maske, prali, čistili... i svejedno ga pokupiš. Došao sam u bolnicu 10. travnja navečer, a najgore je bilo od 13. do 21. travnja. Ma nema nego slušati doktore jer ne znaš što nosi dan, što noć. Može, ne daj Bože, ako ste pegula udariti po moždanim vijugama, možda na srce, pa ljudi nakon 10-15 dana umru, bez obzira na godine. Nema pravila. Zato slušaj liječnike i pazi'', rekao je Pulić.

Slavni hrvatski automobilist poručio je i svima kako moraju koronavirus shvatiti ozbiljno, a one koji ne vjeruju u to nazvao je luđacima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sam vozio utrke cijele prošle godine i eto, kad si zdrav, nismo odgovorni i misliš to je negdje tamo, ne može mene. Tako sam i ja pomalo razmišljao nakon što sam godinu dana putovao na utrke. E, stari moj, kad dođe da visiš o koncu i jednoj noći... Onda vidiš da smo neodgovorni i nismo shvatili opasnost. A kad čujem luđake koji pričaju kako je sve izmišljeno, biznis... užas", rekao je Pulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo